Μια εβδομάδα εκτός αγωνιστικών χώρων θα αναγκαστεί να μείνει ο Νικόλα Λεγκροτάλιε στη Μίλαν. Ο διεθνής Ιταλός αμυντικός των «ροσονέρι» δέχτηκε ένα χτύπημα στο κεφάλι στο ματς της Τρίτης με τη Λάτσιο, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Serie A. Οι εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε την Τετάρτη, έδειξαν πως έχει τραυματιστεί στο κούτελο και θα χρειαστεί να του τοποθετηθεί κολάρο στον αυχένα.
Όσον αφορά τον Ντανιέλε Μπονέρα, θα χάσει το ματς της ερχόμενης Κυριακής, αφού έχει τραύμα στο αριστερό ζυγωματικό και στο αριστερό μάτι, μετά τη σύγκρουση με τον Κόζακ.
«Ο Μπονέρα έχει τραύμα στο αριστερό ζυγωματικό, αλλά όχι κάταγμα, καθώς και στο αριστερό του μάτι. Ο Λεγκροτάλιε έχει τραύμα και κόψιμο στο κούτελο που χρειάζεται ράμματα, καθώς και κολάρο στον αυχένα. Τα πρώτα τεστ ήταν αρνητικά. Την Πέμπτη, ο παίκτης θα υποβληθεί και σε άλλες εξετάσεις στον αυχένα και, ανάλογα με τα αποτελέσματα, θα προβλέψουμε πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση», εξήγησε ο επικεφαλής γιατρός, Τζιανλούκα Μελεγκάτι.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης