Ικανοποιημένος όχι μόνο από τη νίκη, αλλά και από τη διαφορά, καθώς και την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στη Βαλένθια δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς.

«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι εναντίον μιας ομάδας που δεν σταματά να ελέγχει το ματς σε υψηλό ρυθμό. Όπως δείχνει η στατιστική είναι η καλύτερη αμυντική ομάδα. Προσπάθησαν να περάσουν ότι παίζουν χωρίς πίεση και πιστεύω ότι εμείς παίξαμε καλή πιεστική άμυνα πιο πολύ στους αντίπαλους γκαρντ. Τους αναγκάσαμε να έχουν 21 λάθη. Η σχέση για τον έλεγχο του παιχνιδιού λάθη-ασίστ, ήταν πολύ καλή για εμάς. Είχαμε καλό ρυθμό. Κάναμε κάποια λάθη. Οι ψηλοί και στις δυο ομάδες είχαν υψηλά ποσοστά. Οι άμυνες ήταν καλά διαβασμένες σε αυτό. Προσπαθήσαμε και είμαι ευχαριστημένος, ενώ η διαφορά που πήραμε ήταν σημαντική. Έχουμε τώρα το Κύπελλο και το πρωτάθλημα. Ελπίζω να μην χάσουμε το ρυθμό μας που δεν θα παίξουμε στην Ευρωλίγκα», τόνισε ο Σέρβος προπονητής.

Τέλος, αναφορικά με την παρουσία των «ψηλών» της ομάδας, είπε: «Βοήθησαν πολύ. Μπορώ να έχω παράπονα όταν ο Γιαβτόκας έχει 4/4 δίποντα. Σίγουρα ο Γιάννης είναι πολύ καλός. Δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο και δεύτερο ημίχρονο, αλλά και οι δυο σέντερ μας βοήθησαν πολύ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube