Στην… εντατική (τρόπος του λέγειν) έστειλε το ματς του Ολυμπιακού Βόλου με την Κέρκυρα, τον ισχυρό άνδρα των «ερυθρόλευκων», Αχιλλέα Μπέο.

Ο πρόεδρος της βολιώτικης ΠΑΕ, παρά την πρόκριση που πήρε η ομάδα του στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ, παρουσιάστηκε απογοητευμένος από την εικόνα της. Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν στον επαναληπτικό στην έδρα τους 2-1 από τους «Φαίακες» και αν δέχονταν ένα ακόμη γκολ θα έχαναν την πρόκριση μέσα από τα χέρια τους.

«Ήταν σαν να μπήκα στην εντατική και βγήκα», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο κ. Μπέος και πρόσθεσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Κέρκυρα για την παρουσία της και λυπάμαι πάρα πολύ για την εικόνα της ομάδας μου».

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι ο Ντε Φράι»

Τσακίρης: «Χέρι στήριξης, αλλά… φτυάρισε την μπάλα ο Μπουζούκης - Χωρίς τα δυο χαζά λάθη, θα έπαιρνε εύκολο διπλό η ΑΕΚ»

Επίσημο: Παρελθόν από τον Αστέρα ο Ράσταβατς!

Το «ευχαριστώ» της ΑΕΚ στον κόσμο που κιτρίνισε το Πανθεσσαλικό

Νικολακόπουλος: «Δεν υπάρχει καλύτερο στον Ολυμπιακό, αν ξεμπούκωσε ο Ελ Κααμπί!»

Αθανασίου: «Από τις πιο σημαντικές νίκες του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, έχει βρει ένα πλαίσιο που λειτουργεί»

Η ιαχή «νάτοι οι πρωταθλητές» και όλη η ΑΕΚ μια αγκαλιά στο τέλος

Κετσετζόγλου: «Φάουλ πριν το πέναλτι του Βόλου, στο χέρι του Μπουζούκη το Σάββατο πέναλτι την Κυριακή ούτε... κόρνερ»

Σταματέλος: «Άγχωσε η εικόνα του Ολυμπιακού σε κάποια διαστήματα κόντρα στον Πανσερραϊκό»

Τσορμπατζόγλου: «Καλή η εμφάνιση του ΠΑΟΚ βάσει των δεδομένων - Έτσι έχει η κατάσταση με τραυματίες και επιστροφές»