«Τελικούς» χαρακτήρισε τις υπόλοιπες αγωνιστικές ο Δημήτρης Ανάκογλου του Πανσερραϊκού αναφορικά με την «μάχη» της παραμονής στην Σούπερ Λίγκα. Ο νεαρός άσος μίλησε στο www.wind.com.gr και αναφέρθηκε στην πορεία του πρωταθλήματος αλλά και την αλλαγή προπονητή με τον Μόμτσιλο Βούκοτιτς να διαδέχεται τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Δημήτρη Ανάκογλου:

Δημήτρη με δεδομένη την δύσκολη βαθμολογική κατάσταση για την ομάδα σου, τι είναι αυτό που μπορεί να σας βοηθήσει στην παρούσα φάση έτσι ώστε να έχετε την ιδανική ψυχολογία ενόψει των κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν;

«Τα πράγματα έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί είναι δύσκολα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα τα παρατήσουμε, αλλά αντίθετα έχουμε οπλιστεί με πείσμα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Super League και ξεκινάμε την ανατροπή. Σαφώς αυτό που θα μας βοηθήσει πολύ στην ψυχολογία θα είναι η παρουσία των φιλάθλων μας στο γήπεδο το Σάββατο. Τους έχουμε πικράνει με τα τελευταία αποτελέσματα που μας έφεραν σ' αυτή τη βαθμολογική θέση, αλλά το χειροκρότημα τους είναι πολύτιμο».

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας σε ποιους τομείς περιμένεις να βοηθήσει περισσότερο;

«Ο κ. Βούκοτιτς είναι ένας έμπειρος προπονητής και γνώστης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι πρώτες ημέρες ήταν αναγνωριστικές αλλά ήδη μας έχει περάσει τη φιλοσοφία του. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και σαφώς περιμένουμε να μας βοηθήσει σ' όλα όσα συνθέτουν την λειτουργία μιας ομάδας με στόχους και προοπτική. Από την ψυχολογία, την ομαδικότητα, την ανάπτυξη παιχνιδιού, την επιθετική μας γραμμή, σ' όλα γενικότερα».

Στους αγώνες με τον ΠΑΟΚ και τον Άρη και γενικά σε όλα τα ματς κόντρα στις μεγάλες ομάδες ο Πανσερραϊκός έδειξε καλά στοιχεία αποσπώντας στις περισσότερες περιπτώσεις θετικά αποτελέσματα. Να περιμένουμε ανάλογες εμφανίσεις τώρα που ο κάθε αγώνας είναι για εσάς ένας «τελικός»;

«Σωστά το επισημάνατε... Κάθε αγώνας από τώρα και στο εξής και έως την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Super League είναι ένας «τελικό" και μας ενδιαφέρει η συγκομιδή βαθμών ώστε να ξεφύγουμε από τις επικίνδυνες θέσεις υποβιβασμού. Κάθε αντίπαλος είναι ίδιος για μας, είτε ανήκει στις θεωρητικά μεγάλες ή μικρές ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Σημασία είναι να νικάμε και να μαζεύουμε βαθμούς δίχως να ξεχωρίζουμε την ποιότητα των αντιπάλων. Όλα τα ματς είναι πλέον το ίδια σπουδαία για όλους μας και έτσι θα τα αντιμετωπίσουμε».

Είσαι ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Πως νιώθεις ακούγοντας το όνομά σου στις μεταγραφικές λίστες των περισσοτέρων συλλόγων της χώρας και ποιες είναι οι προτεραιότητές σου τη φετινή σεζόν;

«Αυτή τη στιγμή προέχει η σωτηρία της ομάδας μου. Στον Πανσερραϊκό έκανα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα, γαλουχήθηκα ως ποδοσφαιριστής και έγινα επαγγελματίας. Θέλω να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο την ομάδα μου και να είμαι υγιής. Για τις μεταγραφικές λίστες που αναφέρεστε δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσω, αφού τώρα το ενδιαφέρον μου είναι στραμμένο στον Πανσερραϊκό και στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα μου για να πετύχει το σκοπό της».

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο ενόψει του αγώνα με τον Ηρακλή;

«Όπως πλέον πιστεύω ότι έχουν αντιληφθεί όλοι στις Σέρρες αυτό που έρχεται είναι ένα κρίσιμο ματς, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει πολλά. Πάμε για τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών και η συμπαράσταση τους θα μας είναι πολύτιμος σύμμαχος. Ελπίζουμε στη βοήθεια των φιλάθλων για να κάνουμε τα πάντα έτσι ώστε να πετύχουμε το στόχο μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπιανκόν: «Ξεκάθαρο πέναλτι από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς - Τραγικά όσα είδαμε από διαιτητή και VAR»

Μεντιλίμπαρ: «Και 25 λεπτά να είχαμε, πάλι καθυστερήσεις θα έκανε η Κηφισιά»

Με Ουάρντα, αλλά χωρίς δύο με Ατρόμητο η ΑΕΛ

Τα highlights από την γκέλα του Ολυμπιακού ενάντια στην Κηφισιά

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Κηφισιά

Τσορμπατζόγλου: «Πρέπει να βγει νικητής από το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για την 11άδα»

Συγκλονιστικός Τεττέη, ξέσπασε σε λυγμούς σε ζωντανή σύνδεση μετά το τελευταίο του ματς με την Κηφισιά

Δεσύλλας: «Πρέπει να είναι βελτιωμένος και να αποφύγει τα λάθη ο Παναθηναϊκός - Η πιθανή 11άδα για Τούμπα»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει τρομερή αύρα και πολύ μεγάλη ευκαιρία κόντρα στον ΟΦΗ - Οι σκέψεις του Νίκολιτς για την 11άδα»

Χριστόγλου: «Κωμωδία, ρεσιτάλ από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς»