Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις… Χωρίς οκτώ ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει στην Αθήνα η SKODA Ξάνθη για το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, μετά την πρωινή προπόνηση (ασκήσεις τακτικής, στημένες φάσεις), ανακοίνωσε την αποστολή για το εν λόγω ματς, από την οποία, όμως, απουσιάζουν, για διάφορους λόγους, οι Σωτήρης Λυμπερόπουλος, Μιχάλης Ζαρόπουλος, Νίκος Τσουμάνης, Μαρσελίνιο Λέιτε, Μανώλης Μπέρτος, Μουγκουρέλ Μπούγκα, Παύλος Καθάριος και Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι, σε αντίθεση με τον Σπύρο Βάλλα, που βρίσκεται σε αυτήν.

Η ξανθιώτικη ομάδα στις 15:45 θα συγκεντρωθεί στο Le Chalet κι από εκεί στη συνέχεια θα μεταβεί στην Αλεξανδρούπολη απ' όπου θα «πετάξει» για την πρωτεύουσα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολογιάννης: «Παναθηναϊκός όπως τον θέλει ο Νίστρουπ - Συνδυαστικό ποδόσφαιρο και αντίδραση στο γκολ που δέχθηκε»

Αναστασίου: «Δεν φοβηθήκαμε και κοιτάξαμε τον Ολυμπιακό στα μάτια»

Πρόβλημα και για τον Γιάγκουσιτς στον Παναθηναϊκό, τραυματίστηκε μετά από σουτ!

Τα highlights από την πεντάστερη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Asteras AKTOR

Πυραυλοκίνητος Παναθηναϊκός, κέρασε πεντάρα τον Αsteras AKTOR και πάει φορτσάτος στο Αλμάτι!

Αλγουαθίλ: «Ήταν μία δίκαιη νίκη, κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο»

Ο Παναθηναϊκός έκρυψε την μπάλα και ο Τετέι την εμφάνισε στα δίχτυα του Asteras AKTOR για το 5-1

Πανέμορφο γκολ από τον Καλάμπρια: Έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με μακρινό συρτό σουτ για το 4-1

Το γκολ του Ντέσερς για το 3-1 και το ξέσπασμα χαράς του Νίστρουπ στον πάγκο του Παναθηναϊκού

Η «ζωγραφιά» του Τσικίνιο και όλα τα highlights από τη νίκη του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο

TAGS: Ξάνθη