Καμία περίπτωση δεν υπάρχει να αναλάβει ο Σαμ Άλαρνταϊς την τεχνική ηγεσία της Γουέστ Μπρομ σύμφωνα με το «TEAMtalk», αφού ο Άγγλος τεχνικός δεν ενδιαφέρεται για τη θέση.

Το πόστο του πρώτου τεχνικού στη Γουέστ Μπρομ έχει μείνει «ορφανό» μετά την απόλυση του Ρομπέρτο Ντι Ματέο την Κυριακή, με το αρνητικό σερί της ομάδας να φτάνει τις 13 ήττες σε 18 ματς.

Ακούστηκαν αμέσως πολλά ονόματα για τον αντικαταστάτη του, όπως αυτά των Σαμ Άλαρνταϊς, Ρόι Χότζον, Μάρτιν Γιολ, με τον πρώην τεχνικό όμως των Μπόλτον, Νιούκαστλ και Μπλάμκμπερν να διαψεύδει τις φήμες.

Ο Άλαρνταϊς παραμένει χωρίς ομάδα από τον Δεκέμβριο, όταν απολύθηκε ξαφνικά από την Μπλάκμπερν χωρίς κάποιον προφανή λόγο. Απόφαση που είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση του συνδέσμου προπονητών στην Αγγλία. Ωστόσο σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η Γουέστ Μπρομ δεν είναι η ομάδα που θα τον επαναφέρει επαγγελματικά στους πάγκους.

Άκης Βαΐου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube