Την αρχική του δήλωση πως πουλάει τον Πανσερραϊκό φαίνεται να ανακαλεί ο Πέτρος Θεοδωρίδης. Ξεκαθαρίζουν τη θέση του τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των «λιονταριών», ενώ σημαντικό ρόλο παίζουν οι Γεωργιάδης και Ανάκογλου, οι οποίοι βρίσκονται στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων.

Δεν τίθεται κανένα θέμα πώλησης του Πανσερραϊκού προς το παρόν, σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που προκύπτουν από την ομάδα. Ο Πέτρος Θεοδωρίδης δείχνει να αλλάζει ρότα και να διατηρεί τον σύλλογο στην κατοχή τους για δύο κυρίως λόγους. Πρώτον, διότι η αρχική του απόφαση πάρθηκε εν βρασμώ ψυχής, λόγω των αποδοκιμασιών μετά την ήττα κόντρα στον Ηρακλή από τους οπαδούς της ομάδας των Σερρών και δεύτερον, διότι δεν υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αγορά του συλλόγου, στο ποσό τουλάχιστον που ζητάει ο ίδιος.

Αναφορικά με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, θα ζητηθεί από τον ισχυρό άνδρα της ομάδας να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους, για το αν και ποιοι θέλουν να παραμείνουν. Βέβαια παρά το γεγονός ότι υπήρξε σύσσωμη παραίτηση του Δ.Σ., όπως αναφέρθηκε αργότερα, αυτό ήταν μία κίνηση συμπαράστασης προς τον ιδιοκτήτη της ομάδας.

Βαρόμετρο Γεωργιάδης και Ανάκογλου

Πωλητήριο δεν έχει μπει σε κανέναν από τους Γιώργο Γεωργιάδη και Δημήτρη Ανάκογλου, αλλά θεωρείται σχεδόν σίγουρη η πώληση τουλάχιστον ενός εκ των δύο σε άλλη ομάδα, αφού βρίσκονται στο στόχαστρο πολλών ομάδων. Ο Θεοδωρίδης έχει κοστολογήσει με 1.2 εκατομμύρια ευρώ τον πρώτο, αν και υπάρχει ενδεχόμενο να παραχωρηθεί και τα δικαιώματά του να παραμείνουν στον πρόεδρο του Πανσερραϊκού, βάσει ευρωπαϊκών προτύπων.

Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την 5η αγωνιστική και το 4/4 των διεκδικητών του τίτλου

ΠΑΟΚ: Εξάρθρωση ώμου για Άλι και Παβλένκα - Εξετάσεις και ο Ελουστόντο

Εντιαγέ: «Απολαμβάνω την παρουσία μου στον ΠΑΟΚ - Πιο δύσκολο το ελληνικό πρωτάθλημα από το τουρκικό»

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός είχε τον τρόπο να κάνει τη δουλειά κόντρα στην Καλαμάτα με την ατομική ποιότητα»

Αντύπας: «Οι 4 βαθμοί του Σάλιακα και ο εγκέφαλος Φρόιλερ - Έχει δουλειά ο Αλγουαθίλ στη διακοπή»

Κετσετζόγλου: «Δεύτερη φορά που μπαίνει σε εκτός έδρας ματς μετά το 10' η ΑΕΚ - Καθαρό πέναλτι του Γιόβιτς»

Λίσι: «Νίκη όχι με τον τρόπο που ήθελα, αλλά παλέψαμε όλοι μαζί» - Τι είπε για τους τραυματίες

Αντωνόπουλος: «Χάσαμε τη νίκη από ένα γκολ που χαίρεσαι να το βλέπεις - Να δω πότε η τύχη θα μας δώσει μία χαρά»

Τσορμπατζόγλου: «Θα χρειαστεί… υπερωρίες ο γιατρός του ΠΑΟΚ - Να γίνει ομάδα με σωστή νοοτροπία»

Τα highlights από τη νίκη του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού