Με… κολοσσιαία χαμόγελα για τον Μανόλο Χιμένεθ τελείωσε η προπόνηση της Τρίτης!

Ο «απαραίτητος» Τραϊανός Δέλλας επανήλθε μετά από καιρό σε φουλ ρυθμούς και δημιούργησε αισιοδοξία πως θα προλάβει να συμμαζέψει το αμυντικό χάος της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Χαμόγελα για την προσέλευση… όλων στην προαιρετική προπόνηση, αλλά και για την εμφάνιση του νεαρού Οζέγκοβιτς σε αυτή!

Ότι ο Μανόλο Χιμένεθ θεωρεί αναντικατάστατο τον Δέλλα (και τον Λυμπερόπουλο) το παραδέχθηκε πριν καν το παιχνίδι με τον Άρη.

Ότι έχει… δίκιο, ειδικά στην περίπτωση του «κολοσσού», αποδείχθηκε -οδυνηρά για την ΑΕΚ- και σε αυτό. Ωστόσο, φαίνεται πως τελικά ο Ανδαλουσιανός μπορεί να… ανασάνει ελεύθερα!

Μετά την απουσία περίπου δύο εβδομάδων (όπου ακολουθούσε θεραπευτική αγωγή για τον τραυματισμό του), ο Δέλλας συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της Τρίτης. Αν καταφέρει, δε, να κάνει το ίδιο -χωρίς ενοχλήσεις- και στις επόμενες προπονήσεις μέχρι την Κυριακή, θεωρείται δεδομένο πως η ενδεκάδα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα… ξεκινήσει από αυτόν.

Αντίθετα… αποκλείεται να ξεκινήσει από τον Σάββα Γκέντσογλου, ο οποίος ξεκίνησε σήμερα πρόγραμμα φυσιοθεραπείας στο Ιατρικό Κέντρο, μετά τη ρήξη συνδέσμων που διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί στο αριστερό γόνατο.

Εκτός του Γκέντσογλου, όμως (και των διεθνών Λυμπερόπουλου, Καφέ, Μάκου, Μανωλά, Γκερέιρο) το θετικό ήταν πως στην προαιρετική προπόνηση της Τρίτης… άπαντες οι υπόλοιποι ήταν παρόντες (δείχνοντας να έχουν λάβει το μήνυμα από τη χθεσινή ομιλία του Χιμένεθ, με αφορμή τα «νυχτοπερπατήματα»).

Μηνύματα, δε -και μάλιστα ενθαρρυντικά- έδωσε, στην πρώτη προπόνηση με την ΑΕΚ και ο Ογκνιέν Οζέγκοβιτς. Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός έδωσε στο γήπεδο ενδείξεις (καλή τεχνική κατάρτιση, αξιόλογη μακρινή πάσα) πως οι εξαιρετικές συστάσεις που τον συνοδεύουν δεν είναι τυχαίες. Αν τις δικαιώσει, λοιπόν και τις επόμενες μέρες που θα δοκιμαστεί από τον Χιμένεθ, δεν αποκλείεται να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της «Ένωσης».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.