Μπορεί ο Αστέρας Τρίπολης να απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του κατέθεσε η Γιουβέντους για τον Κώστα Φορτούνη, δεν αποκλείεται όμως η ιταλική ομάδα να επανέλθει και πάλι με νέα προσφορά.

Πιο συγκεκριμένα ο νεαρός άσος θα αγωνιστεί στο φιλικό της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη της Γερμανίας και στην κερκίδα θα υπάρχουν υπεύθυνοι της «Γηριαάς Κυρίας», οι οποίοι θα έχουν αποκλειστικά στραμμένο το βλέμμα τους στον «μικρό» του Αστέρα.

Οι άνθρωποι της «Γιούβε» ζήτησαν και πήραν προσκλήσεις από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για να βρεθούν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης την Τετάρτη (8/2) στις 19:00.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έγινε αποδεκτό το αίτημα της ΑΕΛ Novibet και προγραμματίστηκε συνάντηση με ΚΕΔ/ΕΠΟ!

Ατομικό για Μορόν και Μεντίλ στον Άρη

Όλα καλά με Στρακόσα στην ΑΕΚ

Τσακίρης: «Μπορούσε να το κλειδώσει, αλλά δεν έπαιζε με τον… Πανθρακικό η ΑΕΚ - Καλό αποτέλεσμα, αφού αύξησε τη διαφορά»

Νικολακόπουλος: «Το πρέπει για το Καραϊσκάκη και τα… ρεαλιστικά δεδομένα που καλείται να ανατρέψει ο Ολυμπιακός»

Αθανασίου: «Η μικρή και η μεγάλη εικόνα του Παναθηναϊκού μετά την ΑΕΚ - Επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ ο Μπενίτεθ»

Σταματέλος: «Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω γιατί είναι γκολ του Γερεμέγεφ - Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός μέχρι το 60»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει πάρει τον… αέρα του Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ - Η σημασία της ανάλυσης της σεζόν που έκανε ο Λουτσέσκου»

Έγινε... κατοστάρης ο Μπακασέτας στον Παναθηναϊκό - To post της ΠΑΕ

Δεσύλλας: «Πιο καλός με τετράδα και με δέκα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός»