Ένα σημαντικό ποσοστό των δικαιωμάτων του Αντελίνο Βιεϊρίνια εξακολουθεί να διατηρεί η Πόρτο, όπως αποκαλύπτει η «SportDay». Ο πορτογαλικός σύλλογος κατέχει ακόμη το 1/3 του 25χρονου εξτρέμ και σε ενδεχόμενη πώληση από τον ΠΑΟΚ θα καρπωθεί το ποσό που της αναλογεί βάσει του ποσοστού «ιδιοκτησίας». Όταν ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε αγοράσει τον πολύτιμο μεσοεπιθετικό από τους «δράκους» το καλοκαίρι του 2009, δεν ήταν σε θέση να αποκτήσει το 100% των δικαιωμάτων του κι έτσι η Πόρτο θα βγει κερδισμένη σε πιθανή μεταπώλησή του.

Με 4-4-2 στη Νέα Σμύρνη

Σχήμα με δύο επιθετικούς, τους Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη, δείχνει να σκέφτεται ο Μάκης Χάβος εν όψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο το ερχόμενο Σάββατο στη Νέα Σμύρνη (17:15).

Εκτός μάχης είναι οι τιμωρημένοι Κοντρέρας και Σνάουτσνερ, οι τραυματίες Βιτόλο και Φωτάκης, πιθανότατα και ο Μουσλίμοβιτς, ο οποίος τα ξημερώματα αγωνίστηκε στο φιλικό της Βοσνίας με το Μεξικό στην Ατλάντα και δύσκολα θα προλάβει να επιστρέψει εγκαίρως για την προπόνηση της Παρασκευής. Η πιθανότερη ενδεκάδα είναι: Χαλκιάς, Ετό, Σαβίνι, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Τσουκαλάς, Γκαρσία, Λίνο, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης. Ο Ίβιτς αναμένεται να προφυλαχθεί εν όψει του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Τούμπα, που είναι σε μία εβδομάδα από σήμερα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.