Ένα μεγάλο μητροπολιτικό πάρκο, στα πρότυπα του Central Park της Νέας Υόρκης, σχεδιάζει η κυβέρνηση για την περιοχή των 6.000 στρεμμάτων στο Ελληνικό. Απομακρύνεται, σχεδόν οριστικά, η δημιουργία πίστας που θα μπορεί να φιλοξενεί αγώνες Φόρµουλα 1.

τα 6.000 στρέμματα, όπου θα κυριαρχεί το πράσινο, είναι πιθανό να δημιουργηθούν πολιτιστικά κέντρα, χώροι βιβλιοθηκών, συνεδριακά κέντρα, μεγάλο ακουάριουµ, καθώς και ένα χώρο που θα στεγάζει όλα τα υπουργεία.

Κορυφαία κυβερνητική πηγή που επικαλείται η εφημερίδα «Τα Νέα» απέκλεισε προτάσεις που αφορούν στη δημιουργία, καζίνου, πίστας για Φόρµουλα 1 ή µεγάλες ξενοδοχειακές µονάδες.

Ο υπουργός Επικρατείας, αρµόδιος για επενδύσεις, Χάρης Παµπούκης θα µεταβεί στις 22 Φεβρουαρίου στο Κατάρ, όπου αναμένεται να συζητήσει διεξοδικά τις δυνατότητες ανάπτυξης του µνηµονίου συνεργασίας ύψους 5 δισ. δολαρίων που υπογράφηκε τον περασµένο Σεπτέµβριο στη Νέα Υόρκη.

Ανδρέας Μορφόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δύο εμπορικά πλοία συγκρούστηκαν στη Θάλασσα του Μαρμαρά - Αγνοούνται 10 ναυτικοί

Υπουργείο Παιδείας: Πραγματοποιήθηκε η Α' φάση διορισμών αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Κυψέλη: Απολογούνται οι 3 κατηγορούμενοι για το θάνατο του βρέφους -Οι ισχυρισμοί του 43χρονου για τις μαχαιριές

Επιστημονική ανακάλυψη: Πιθανό ίχνος σκοτεινής ύλης εντοπίστηκε βαθιά κάτω από τη Γη

Τραμπ: Δεν πιέζω το Ιράν για διαπραγματεύσεις - Πότε θα ξεσηκωθεί ο ιρανικός λαός;

Καιρός: Ζέστη έως 37 βαθμούς και τοπικές καταιγίδες την Τετάρτη

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα στην Αγία Τριάδα - Επί τόπου η Πυροσβεστική

Πρεσβεία Ρωσίας στο Βερολίνο: Πρωτοφανής κλιμάκωση οι κατηγορίες της Γερμανίας για το drone στη Λειψία

Φρίκη στην Κυψέλη: Tα ανήλικα είχαν μεταφερθεί στο «Παίδων» 3 φορές το 2025- Τι αποκαλύπτουν τα νέα στοιχεία

Αττική Οδός: 90χρονος οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα με ληγμένο δίπλωμα