Νικηφόρα άρχισε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Κλαουσούρα η Εστουντιάντες. Στον πρώτο αγώνα της σεζόν οι πρωταθλητές επικράτησαν στην έδρα τους της Νιούελς Ολντ Μπόις με 2-1.

Ο Γκαστόν Φερνάντες άνοιξε το σκορ στο 13’ και ο Γκάμπριελ Μερκάδο έκανε το 2-0 στο 24’ για τους «φοιτητές». Στο 43’ ο σκόρερ του πρώτου τέρματος είχε χαμένο πέναλτι και στο 90’ ο Χουάν Κομπέγι μείωσε για τους φιλοξενούμενους, αλλά τίποτα δεν άλλαξε πριν τη λήξη και ο Εντουάρντο Μπερίτσο πανηγύρισε τη νίκη του στο πρώτο του παιχνίδι ως προπονητής της Εστουντιάντες.

Στο άλλο ματς του πρώτου πιάτου της πρεμιέρας, Βελέζ Σάρσφιλντ και Ιντεπεντιέντε ήρθαν ισόπαλες 2-2. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-0 χάρη σε γκολ των Φακούντο Πάρα (πρώην παίκτη της Λάρισας) στο 8’ και Ρομπέρτο Μπατιόν (πρώην παίκτη του Άρη) στο 36’, ωστόσο η Βελέζ ισοφάρισε με τέρματα των Μάξι Μοράλες (47’) και Χουάν Μανουέλ Μαρτίνες (79’).

Τα υπόλοιπα ματς της πρεμιέρας είναι: Ολίμπο-Μπάνφιλντ, Σαν Λορέντσο-Χιμνάσια, Κολόν Σάντα Φε-Κίλμες, Ολ Μπόις-Ράσινγκ Κλουμπ, Μπόκα Τζούνιορς-Γοδόι Κρουζ, Τίγκρε-Ρίβερ Πλέιτ, Λανούς-Άρσεναλ Σαραντί και Ουρακάν-Αρχεντίνος Τζούνιορς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Ντε Πολ για τη σκληρή πλευρά του ποδοσφαίρου: «Σαν να ζω σε χρυσό κλουβί»

Έσπασε το ρόδι στο MLS ο Ζαρουρί με τρομερό τελείωμα!

Ο Ινφαντίνο ζήτησε συγγνώμη για το σχέδιο του Μουντιάλ, αλλά οι αντιδράσεις παραμένουν

Τάκης Φύσσας: Η επική ατάκα για τον Ρονάλντο στο Ρέθυμνο – Ο όρος του δημάρχου για το SOCCA Champions League

Ίντερ Μαϊάμι: Στα playoffs με «υπογραφή» Μέσι – Ασίστ στη νίκη επί της Νιου Γιορκ Σίτι

Στην Αλ Σαμάλ του Κατάρ ο Μαχρέζ

Βέλη κατά πάντων από Κασάνο: «Δεν μπορεί πια να προπονήσει ο Μουρίνιο, αληθινός Ρονάλντο είναι μόνο το Φαινόμενο»

Πυρσοί, φακοί και κορεό: Νέο ρεσιτάλ από τους οπαδούς της Γουιντάντ Καζαμπλάνκα!

Απίστευτη αποβολή του Αντρές Γκόμες στην Μπομπονέρα – Έσπρωξε τον διαιτητή και είδε δεύτερη κίτρινη στην ίδια φάση

FIFA: Σχέδιο-μαμούθ 6,35 δισ. δολαρίων για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου – 25 εκατ. σε κάθε ομοσπονδία