Με απόντα τον Γιώργο Καράγκουτη , ο οποίος την Δευτέρα υπέστη διάστρεμμα και άρχισε εντατική θεραπεία για να είναι έτοιμος στον επόμενο αγώνα, βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη η αποστολή του Αμαρουσίου. Οι Αθηναίοι, θέλουν τη δεύτερη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ στην «Πυλαία», με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι-οφ. «Είναι ξεκάθαρο ότι το άγχος πηγαίνει κάθε φορά στον γηπεδούχο. Συνεπώς αυτή τη φορά θα το έχει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι είναι σκληρό καρύδι. Είμαστε έτοιμοι για μια σκληρή μάχη και ξέρουμε ότι πρέπει να έχουμε την υπομονή και την αυτοσυγκέντρωση που μας έχουν βοηθήσει να φτάσουμε ως εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζάρεντ Χόμαν.

Από κει και πέρα, στην προπόνηση της Τρίτης και στην διάρκειά της το προπονητικό τιμ ανέλυσε τα λάθη τα οποία δυσκόλεψαν το έργο της ομάδας στο πρώτο παιχνίδι. Στο τέλος της μάλιστα, ανακοινώθηκε ότι τη θέση του Καράγκουτη στην 12αδα, θα πάρει ο Δημήτρης Δέσπος.

Εν τω μεταξύ, με αφορμή τις συνεχείς ερωτήσεις δημοσιογράφων που δέχθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ, Παναγιώτης Αλεξανδρής, σχετικά με το θέμα που δημιούργησαν οι δηλώσεις του Αργύρη Πεδουλάκη, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Επειδή δεν μας αρέσει να μιλάμε με υπονοούμενα, επειδή ο ανδρισμός δεν προσδιορίζεται γεωγραφικά με όχθες ή νησιά και επειδή μετά τις δηλώσεις που έκανε ο κ. Αργύρης Πεδουλάκης στο τέλος του τελευταίου αγώνα της κανονικής περιόδου του Πανελληνίου με την ΑΕΚ, διαβάσαμε πολλά και ακούσαμε ακόμη περισσότερα, τον παρακαλούμε να κατονομάσει τον πρόεδρο τον οποίο εννοούσε στην αποστροφή της προσωπικής του διαμάχης με συγκεκριμένο διαιτητή , για να πάψουν να ενοχλούν την ομάδα μας με ερωτήσεις του στυλ : μήπως ήταν ο Βωβός; Με δεδομένο λοιπόν, ότι οι πολλοί δεν είναι υποχρεωμένοι να γνωρίζουν, ή δεν έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν το συλλογισμό του κ. Πεδουλάκη και να κάνουν τους ντεντέκτιβ κι επιπλέον επειδή εμείς δεν έχουμε μάθει να μπαίνουμε σε πηγαδάκια και σκιές λέγοντας άλλα off και άλλα on the record, με όλη την καλή διάθεση που δείχνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις τον καλούμε να ξεκαθαρίσει το θέμα, ώστε κι εμείς να λάβουμε τα μέτρα μας με εκείνους που προσπαθούν να μας εμπλέξουν σε τέτοιες ιστορίες».

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαχάρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: «Άμεση αποκατάσταση των ζημιών και όλες οι ενέργειες για να μην ξαναβρεθούν στο γήπεδο οι λίγοι ανεγκέφαλοι»

ΑΕΚ: «Κάφροι έγραψαν εμετικά συνθήματα και περιύβρισαν τους νεκρούς μας, αναμένουμε από τον Ολυμπιακό να τους τελειώσει»

Το ελληνικό μπάσκετ στα καλύτερά του: Οι ομάδες της χώρας μας έκαναν το 10/10 στην Ευρώπη!

Χαραλαμπίδης: «Να είμαστε έτοιμοι στον μέγιστο δυνατό βαθμό κόντρα στην ΑΕΚ»

Φαλ αντί Ναν στο εγχώριο ρόστερ του Παναθηναϊκού

Απαλλαγή Ολυμπιακού δίχως βαθμολογική κύρωση για την προσφυγή στην τακτική δικαιοσύνη

Προμηθέας: «Υπομονή και επιμονή, η αλήθεια έλαμψε»

Σάκοτα για το Άρης-ΑΕΚ: «Δεν είμαστε πλέον φαβορί, αλλά…»

Κασελάκης: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο - Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ηρακλής και είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με το Περιστέρι