Αρνητικά απάντησε η ΕΣΑΠ στο αίτημα του Παναθηναϊκού για έκδοση συμβολαίου στον Κώστα Χριστοφιδέλη. Οι «πράσινοι» είχαν δύο ψήφους υπέρ, έξι τοποθετήθηκαν κατά, ενώ υπήρξαν και δύο «λευκά».

Υπέρ της έκδοσης συμβολαίου τάχθηκαν Παναθηναϊκός και Άρης, ενώ ΑΟ Κηφισιάς και Απόλλων Καλαμαριάς δεν πήραν θέση. Κατά του αιτήματος ψήφισαν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΕΑ Πατρών, Λαμία, Επίκουρος και Πανελλήνιος.

Από τη διαδικασία απουσίαζαν οι εκπρόσωποι του Ηρακλή και του Εθνικού Αλεξανδρούπολη, ενώ το ΤΑΑ Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε από τον Τεντζέρη, με τον πρόεδρο της ομάδας, Στράτο Σωπήλη να είναι επίσης παρών.

Το «τριφύλλι» πάντως, προτίθεται να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για την υπόθεση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Volley League Γ - 22η αγωνιστική: Kρίσιμα ματς στην τελευταία αγωνιστική της regular season

Οι καλύτερες στιγμές από τη νίκη του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου

Η απονομή του Κυπέλλου Ελλάδας στον Παναθηναϊκό, με Αγραπιδάκη και Πρωτοψάλτη να σηκώνουν την κούπα!

Ανδρεόπουλος: «Έχουμε κάνει τα πάντα με τον Παναθηναϊκό, αλλά Κύπελλο δεν είχαμε - Αφιερωμένο στη Θύρα 13»!

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ομάδα βόλεϊ

Η «Χρυσή Βίβλος» του Κυπέλλου Βόλεϊ Ανδρών: Έφτασε τις 7 κατακτήσεις ο Παναθηναϊκός!

O ατσάλινος Παναθηναϊκός το Κύπελλο με ανατροπή, ο Φλοίσβος το χειροκρότημα με την αξία του!

Παναθηναϊκός-Φλοίσβος: Τελικός στη Λάρισα με ξεκάθαρο φαβορί που πρέπει να... προσέχει!

Επική ανατροπή κόντρα στον Πανιώνιο για τον Φλοίσβο και… ραντεβού με τον Παναθηναϊκό στον τελικό Κυπέλλου!

Ανδρεόπουλος: «Είχαμε προετοιμάστει σωστά για το παιχνίδι - Ας μην το... ματιάζουμε για τον τελικό, δεν θα πω κάτι»