Παίκτης της ΑΕΚ κι επίσημα είναι ο Ντίνο Ντρπιτς. Ο 29χρονος Κροάτης αμυντικός, που ήταν ελεύθερος από τον Απρίλιο του 2010, υπέγραψε συμβόλαιο με την «Ένωση» μέχρι το καλοκαίρι, με προοπτική επέκτασης της συνεργασίας για δύο χρόνια.

«Η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη επιλογή για την καριέρα μου τη δεδομένη στιγμή», δήλωσε ο Ντρπιτς, που τη Δευτέρα προπονήθηκε με τους «κιτρινόμαυρους» και πρόσθεσε: «Βρισκόμουν σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της εδώ και κάποιους μήνες και τελικά όλα ολοκληρώθηκαν θετικά την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Είμαι χαρούμενος που θα ανήκω σε αυτή την ομάδα και περιμένω με ανυπομονησία την πρώτη φορά που θα αγωνιστώ με τη φανέλα της. Θα χρειαστούν κάποια παιχνίδια για να βρω τη φόρμα μου αλλά θέλω να υποσχεθώ στους φιλάθλους της ΑΕΚ ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχουμε τους στόχους μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι ο Ντε Φράι»

Τσακίρης: «Χέρι στήριξης, αλλά… φτυάρισε την μπάλα ο Μπουζούκης - Χωρίς τα δυο χαζά λάθη, θα έπαιρνε εύκολο διπλό η ΑΕΚ»

Επίσημο: Παρελθόν από τον Αστέρα ο Ράσταβατς!

Το «ευχαριστώ» της ΑΕΚ στον κόσμο που κιτρίνισε το Πανθεσσαλικό

Νικολακόπουλος: «Δεν υπάρχει καλύτερο στον Ολυμπιακό, αν ξεμπούκωσε ο Ελ Κααμπί!»

Αθανασίου: «Από τις πιο σημαντικές νίκες του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, έχει βρει ένα πλαίσιο που λειτουργεί»

Η ιαχή «νάτοι οι πρωταθλητές» και όλη η ΑΕΚ μια αγκαλιά στο τέλος

Κετσετζόγλου: «Φάουλ πριν το πέναλτι του Βόλου, στο χέρι του Μπουζούκη το Σάββατο πέναλτι την Κυριακή ούτε... κόρνερ»

Σταματέλος: «Άγχωσε η εικόνα του Ολυμπιακού σε κάποια διαστήματα κόντρα στον Πανσερραϊκό»

Τσορμπατζόγλου: «Καλή η εμφάνιση του ΠΑΟΚ βάσει των δεδομένων - Έτσι έχει η κατάσταση με τραυματίες και επιστροφές»

TAGS: A.E.K.