Να αφήσει πίσω της την πικρία του αποκλεισμού στα ημιτελικά του Κυπέλλου από την Μπαρτσελόνα θέλει η Κάχα Λαμποράλ, που έρχεται την Πέμπτη στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με στόχο τη νίκη για την τέταρτη αγωνιστική του Top 16.

«Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά καταφέραμε να τους νικήσουμε στο πρώτο παιχνίδι. Το ματς της Πέμπτης θα είναι διαφορετικό, γιατί παίζουν στην έδρα τους, με τον κόσμο τους και θα είναι πιο δυνατοί, αλλά αν καταφέρουμε να κερδίσουμε θα έχουμε σχεδόν εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο», δήλωσε ο Μαρσελίνιο Χουέρτας και πρόσθεσε: «Πρέπει να πάμε στο ΟΑΚΑ με στόχο τη νίκη, παρότι ο αντίπαλός μας είναι από τα φαβορί της διοργάνωσης. Αν δεν τα καταφέρουμε, δεν πειράζει, γιατί θα μας μένουν δύο ματς και εκεί θα κριθεί η πρόκριση στα προημιτελικά».

Όσο για την απογοήτευση που υπάρχει στις τάξεις των Βάσκων, ο Βραζιλιάνος γκαρντ είπε: «Χάσαμε μία ευκαιρία στο Κύπελλο, αλλά η σεζόν δεν τελείωσε κι έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι. Η ομάδα μας είναι καλή και υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Έχουμε ακόμη τρεις αγώνες στο Top 16 και το πρωτάθλημα και θα παλέψουμε για το καλύτερο».

Χρήστος Ρομπόλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πασκούαλ: «Η άμυνά μας να ξεκινάει από την επίθεση - Η Μονακό έχει μεγάλη ποιότητα και παίκτες δύσκολα αντιμετωπίσιμους»

Μαρκοϊσβίλι: «Νέα μέρα, νέο παιχνίδι, νέα ευκαιρία - Θα είναι δύσκολο, να εστιάσουμε στον εαυτό μας»

Χόρτον-Τάκερ: «Οι παίκτες στην Ευρώπη μιλάνε πολύ, είναι πιο ξεροκέφαλοι - Εγώ δεν είμαι από αυτούς τους τύπους»

Με πιθανές ενισχύσεις στον «τελικό» η Μονακό: Προπονήθηκαν Νέντοβιτς και Ταρπέι, αλλά παραμένουν αμφίβολοι

Αναγκαστική μετακόμιση για τη Χάποελ Τελ Αβίβ - Αλλάζει έδρα για τα playoffs λόγω κακού προγραμματισμού

«Τα καλύτερα είναι μπροστά»: Η αποθέωση της Euroleague σε Αταμάν και η απάντηση του Παναθηναϊκού!

Με τους 8.000 κατόχους εισιτηρίων διαρκείας τα ματς της Ρεάλ με τη Χάποελ

Μπόλντγουιν για το βραβείο του Ντιαλό: «Δηλαδή η καλύτερη άμυνα δεν έχει τον αμυντικό της χρονιάς;»

Το logo του Final Four 2026 στην Αθήνα: Παράδοση, δύναμη και… ελληνική ψυχή

«Υπάρχουν οι αριθμοί»: Έβαλε τα… γέλια για το γεγονός ότι δεν πήρε το βραβείο του καλύτερου αμυντικού ο Ταβάρες