Νέα μέθοδο εμπνεύστηκαν για να κλέβουν τα χρήματα πελατών τραπεζών που έκαναν αναλήψεις από ΑΤΜ δύο Ρουμάνοι, ηλικίας 20 και 30 ετών.

Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν στην Καλλιθέα, την οποία είχαν ρημάξει κατά μια έννοια και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα.

Το «κόλπο» ήταν η τοποθέτηση μεταλλικών ταπών στην έξοδο των χρημάτων.

Οι …ανυποψίαστοι πελάτες περίμεναν μάταια να βγουν τα λεφτά. Με το που εγκατέλειπαν εκνευρισμένοι, οι Ρουμάνοι αστραπιαία ξήλωναν τις τάπες και εισέπρατταν το… φιλοδώρημα.

Σύμφωνα με καταγγελίες, κυρίως στην περιοχή της Καλλιθέας, οι πελάτες τις νυχτερινές ώρες, ενώ έβλεπαν ότι η συναλλαγή είχε ολοκληρωθεί δεν παραλάμβαναν ποτέ τα χρήματα.

Οι έρευνες άρχισαν και οι δύο Ρουμάνοι πιάστηκαν στα… πράσα, αφού είχαν πάνω τους και τα 70€ που είχαν «τσεπώσει» από το προηγούμενο θύμα. Από την προανάκριση που έκανε η αστυνομία προέκυψε ότι οι δράστες μέχρι στιγμής με την παραπάνω μέθοδο παγίδευσαν 16 ΑΤΜ παίρνοντας τα χρήματα των πελατών.

Αλέξης Παπαχρήστος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συνελήφθη αστυνομικός στη Ρόδο με περίπου μισό κιλό κοκαΐνη

Σάλος με σεξιστικό σχόλιο του Μασκ για τον κίνδυνο απέλασης 19χρονης - «Δεν με σόκαρε», απάντησε η νεαρή

Σέρρες: Βρέθηκε σημείωμα του 45χρονου Πυροσβέστη - Το μήνυμα στη γυναίκα του

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκδηλώσεων Πρωτοχρονιάς στην πλατεία Συντάγματος και στο Πεδίον του Άρεως

Κωνσταντινούπολη: Συγκρούστηκαν δύο δεξαμενόπλοια (video)

Στο ΚΑΤ υπάλληλος καθαριότητας σε απορριματοφόρο, μετά από επίθεση Ρομά

Απειλές Κρεμλίνου για την «επίθεση στην κατοικία του Πούτιν»: «Ο στρατός μας ξέρει πώς και πότε να αντιδράσει»

Έγκλημα στο Κολωνάκι: Στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο γιος της Ελένης Παπαδοπούλου

Αρχίζει νέα έρευνα για την πτήση MH370 της Malaysia Airlines, που εξαφανίστηκε πριν 10 χρόνια

Χαλαρώνουν τα μπλόκα: Μοντέλο Χριστουγέννων για την έξοδο των εκδρομέων της Πρωτοχρονιάς