Ούτε σήμερα αναμένεται να κατατεθεί από τη διοίκηση της ΑΕΚ η έγγραφη πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον Ίσμαελ Μπλάνκο. Αν και λεγόταν πως εντός μέχρι σήμερα θα γινόταν η τελευταία (;) προσπάθεια διατήρησης του Αργεντινού επιθετικού στο δυναμικό της ομάδας, το θέμα πήρε νέα αναβολή, για αδιευκρίνιστο λόγο.

Οι πληροφορίες έκαναν λόγο για πρόταση 600.000 ευρώ ετησίως συν μπόνους και είναι άγνωστο πώς θα απαντήσει ο «Ζορό», όταν ή… αν γίνει αυτή η προσφορά. Η δυσαρέσκεια του παίκτη είναι δεδομένη για τη διαρκή αναβλητικότητα, ενώ από την 1η Ιανουαρίου έχει αποκτήσει δικαίωμα να συμφωνήσει με ομάδα της αρεσκείας του και να μετακομίσει σ ε αυτή ελεύθερος από την 1η Ιουλίου.

Εκκαθαρίσεις.. αν μείνει

Ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ της ΑΕΚ για το ερχόμενο καλοκαίρι προανήγγειλε ο Μανόλο Χιμένεθ, αν-όπως σημείωσε ο ίδιος-παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας. «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω μετά το καλοκαίρι, αλλά αν παραμείνω, θα μείνουν όσοι προσπαθούν και το θέλουν. Όσοι δεν δείχνουν διάθεση, δεν έχουν θέση στην ΑΕΚ. Ορισμένοι θα έπρεπε να έχουν ήδη φύγει από το χειμώνα. Κάποιοι δείχνουν να συμβιβάζονται με λίγα και να μην έχουν φιλοδοξίες. Του χρόνου στην ΑΕΚ θα βρίσκονται όσοι φιλοδοξούν για κάτι καλύτερο», είπε χθες στους παίκτες του.

Σχήμα με Μπλάνκο

Αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα, αναζητώντας ένα σχήμα που θα λειτουργήσει καλύτερα, φαίνεται πως ετοιμάζει εν όψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Πανιώνιο στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός δοκίμασε σχήμα με τον Μπλάνκο μετά από αρκετά παιχνίδια και πάλι βασικό. Συγκεκριμένα, χρησιμοποίησε τους Μανωλά και Νασούτι στο κέντρο της άμυνας, Γιάχιτς και Καράμπελα στα δύο άκρα, τους Καφέ και Μάκο σε ρόλο κεντρικών χαφ, με τους Σκόκο και Λεονάρντο να εναλλάσσονται στις πτέρυγες και προωθημένους τους Λυμπερόπουλο και Μπλάνκο. Εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Ντιόπ και Γκέντσογλου, καθώς και ο τιμωρημένος Λαγός.

Δεν ανησυχούν για Ντρπιτς

Καμία ανησυχία δεν προκάλεσαν στην ΑΕΚ τα πολωνικά δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο Ντίνο Ντρπιτς δεν είχε υπογράψει στη Λέγκια λόγω προβλημάτων στις εξετάσεις του. Ο Κροάτης αμυντικός υποβλήθηκε σε νέα τεστ πριν υπογράψει και δεν διαπιστώθηκε κάποιο πρόβλημα πέραν αυτού της μακράς αγωνιστικής απραξίας.

* Λεβερκούζεν, Οσέρ, Νιούκαστλ και Σαμπντόρια θα έχουν κατασκόπους στο ματς με τον Πανιώνιο. Η ιταλική ομάδα φέρεται να έχει στο μάτι τον Γρηγόρη Μάκο, ενώ σταθερό πόλο έλξης κατασκόπων αποτελούν οι Νάτσο Σκόκο, Ίσμαελ Μπλάνκο και Σεμπαστιάν Σάχα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Με 16 απουσίες η ΑΕΚ δεν μπορεί να κάνει κανονική προπόνηση - Δεν έχει κάποιο πρόβλημα ο Ζίνι»

Νικολακόπουλος: «Το καλό με τον Κάρμο και το κακό με τον Γιάρεμτσουκ»

Αθανασίου: «Ο Κρίστιανσεν έχει τις ικανότητες να γίνει αυτός βασικός, αν…»

ΠΑΟΚ: Άλλαξε το πλάνο στη διακοπή – Χωρίς φιλικό και με το βλέμμα στον Μπάνζα

Ολυμπιακός: Τριήμερο ρεπό και αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Γκουστάβο Σα

ΑΕΚ: Επιστροφή στα Σπάτα με πολλές απουσίες – Τα δύο φιλικά και οι παίκτες που ανεβάζουν ρυθμούς

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»

TAGS: A.E.K.