…ή τουλάχιστον έτσι τους υποσχέθηκαν!

Μπορεί το τάιμινγκ (μια μέρα πριν την… Πρωταπριλιά) και οι γνωστές καθυστερήσεις να δημιουργούν επιφυλάξεις, ωστόσο η ΑΕΚ δεσμεύτηκε πως μέχρι τις 31 Μαρτίου θα έχει πληρώσει τους παίκτες της.

Οι απαραίτητες υπογραφές των τελευταίων για να πάρει η «Ένωση» αδειοδότηση από την UEFA οδήγησε σε διαβεβαιώσεις πως θα λάβουν προσεχώς τουλάχιστον τα δεδουλευμένα της περσινής χρονιάς.

Τα έγγραφα πιστοποίησης πληρωμών βρίσκονται εδώ και αρκετές μέρες στα χέρια των παικτών. Με δεδομένο, ωστόσο, ότι σ’ αυτά αναφέρεται πως είναι πληρωμένοι μέχρι και τον Δεκέμβρη (ενώ κάτι τέτοιο, όπως και σε αρκετές ακόμα ελληνικές ομάδες, δεν ισχύει), είναι λογικό να εμφανίζονταν επιφυλακτικοί πριν τα υπογράψουν.

Γι’ αυτό το λόγο, λοιπόν -αλλά κυρίως επειδή τα έγγραφα θα πρέπει να αποσταλούν την Παρασκευή στην UEFA, για να εξασφαλιστεί η άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις του επόμενου χρόνου- ο Γιώργος Κωνσταντινίδης έσπευσε να καθησυχάσει τους «κιτρινόμαυρους».

Έτσι, οι τελευταίοι ενημερώθηκαν από τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ πως η υπογραφή τους δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση την πιστοποίηση των οφειλών. Έλαβαν διαβεβαιώσεις, δε, πως μέχρι τις 31 Μαρτίου -τουλάχιστον εκείνες που αφορούν τα περσινά δεδουλευμένα- θα έχουν εξοφληθεί.

Κάτι που στην ΠΑΕ βασίζονται να καταφέρουν με τα χρήματα που από… διάφορες πηγές (δόση Λίβερπουλ για Κυργιάκο, έσοδα από τηλεοπτικό συμβόλαιο, πιθανή «ένεση» από τους μεγαλομετόχους) αναμένεται να εισρεύσουν το προσεχές διάστημα στα ταμεία.

«Κολλημένος» με τα… λάθη!

Εν τω μεταξύ, τέσσερις μέρες πέρασαν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο τα λάθη που έγιναν σ’ αυτό δεν ξεχνιούνται με τίποτα από τον Μανόλο Χιμένεθ! Πριν την προπόνηση της Πέμπτης, ο Ανδαλουσιανός έδειξε στους παίκτες του στιγμιότυπα από το παιχνίδι και εκνευρίστηκε… όπως την πρώτη φορά από τα «γελοία» (όπως τα χαρακτήρισε) λάθη στις φάσεις των γκολ.

Παρόλα αυτά, ο Χιμένεθ είχε και μια… καλή κουβέντα να πει και αυτή την άκουσε ο Νάτσο Σκόκο -που άλλαξε (όπως παραδέχθηκε) τον ρυθμό της ομάδας, μετά την αλλαγή του.

Η συγκεκριμένη φράση, ωστόσο αποτέλεσε διάλειμμα στο «φροντιστήριο» της άμυνας, με τον Ισπανό να προσπαθεί να «βιδώσει» στο μυαλό των παικτών του ότι πρέπει να δίνουν βαρύτητα σε αυτή. Το… τεκμηρίωσε, δε, με το ότι -αν το καταφέρουν- διαθέτουν έπειτα την ποιότητα για να πετυχαίνουν τα γκολ που θα τους επαναφέρουν στις νίκες.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Μεγάλο πρέπει για την ΑΕΚ στο Περιστέρι - Πιθανότερο το ροτέισον με Τσέλιε, όχι με Ατρόμητο»

Παντελίδης: «Από τα πιο παραγωγικά μας φέτος το πρώτο ημίχρονο»

Δεσύλλας: «Με πολλές αλλαγές η 11άδα κόντρα στον Παναιτωλικό - Θέλει νίκη ψυχολογίας ενόψει Μπέτις ο Παναθηναϊκός»

Αντωνόπουλος: «Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για την παραμονή»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού και τη μάχη για 5-8 και ουρά

Κόντης: «Τρώμε παιδικά γκολ και και δεν αλλάζουμε συμπεριφορά - Αδιάφορος ο Σαλσίδο, λάθος που τον έβαλα»

Σαραγόσα: «Συγχαρητήρια στον τερματοφύλακα του Άρη, είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο»

Σφιντέρσκι: «Θα είμαστε συγκεντρωμένοι για τη νίκη - Μου αρέσουν οι μπαλιές του Καλάμπρια»

Γρηγορίου: «Είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, αναπροσαρμόσαμε τα πλάνα μας μετά την αποβολή»

Βαθμολογία: Πρώτος και περιμένει ο Ολυμπιακός, χαμός για 5-8 και ουρά!

TAGS: A.E.K.