Κάθε άλλο παρά ευχαριστημένος ήταν ο Γκρεγκόριο Μανθάνο, μετά την ήττα της ομάδας του από την Πόρτο με σκορ 2-1, για τη φάση των «32» του Europa League. Ο προπονητής της Σεβίλλης ανέλυσε τα δύο τέρματα που δέχθηκαν οι Ισπανοί, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του πως η πρόκριση είναι ακόμα ανοιχτή.
«Η ομάδα έκανε πολύ καλή δουλειά και νομίζω ότι έπρεπε να νικήσουμε. Δώσαμε τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και δεν είναι ντροπή να χάνεις από μια ομάδα όπως η Πόρτο» δήλωσε ο τεχνικός των Σεβιγιάνων στην “As”, μετά τη λήξη της αναμέτρησης, για να προσθέσει: «Μια ισοπαλία δεν θα ήταν δίκαιο αποτέλεσμα, αφού και οι δύο αντίπαλοι κυνηγούσαν τη νίκη. Μπορώ να πω πως η ήττα μας αδικεί, αλλά τώρα δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να πάμε για την πρόκριση στην έδρα τους».
Αναφερόμενος στο πρώτο τέρμα των Πορτογάλων τόνισε: «Ήταν αμφισβητήσιμο, ακόμα και παράνομο μπορώ να πω. Οπότε δεν μπορώ να κατηγορήσω τους παίκτες μου γι’αυτό. Όσο για το δεύτερο, ήμασταν άψογοι στην άμυνα μέχρι εκείνο το σημείο, όταν χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας για μια στιγμή και πληγωθήκαμε. Θα μπορούσαμε κάλλιστα να το είχαμε αποφύγει».
Ερωτηθείς για το ποιος θα προκριθεί, απάντησε: «Ακόμα μπορούμε εμείς να πάρουμε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, αφού έχουμε τη δυνατότητα να ανατρέψουμε το ένα γκολ διαφορά. Το ποδόσφαιρο μπορεί να γίνει άδικο, αλλά κανένας δεν μπορεί να το ισχυριστεί για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Δεν θα τα παρατήσουμε».
Νίκος Μάρκου