Ο τραυματισμός του Μάικλ Όουεν στην προπόνηση της Δευτέρας αποδείχτηκε τελικά επιπόλαιος και ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ την Τετάρτη κόντρα στη Μαρσέιγ.

Ο 31χρονος φορ αποχώρησε με έντονους πόνους στους προσαγωγούς πριν λίγες μέρες από την προπόνηση των «κόκκινων διαβόλων» και δεν θα βρίσκεται στα πλάνα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για το παιχνίδι με την Κρόουλι το Σαββατοκύριακο στο Κύπελλο.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός τόνισε όμως ανακουφισμένος ότι από το επόμενο ματς θα μπορεί να τον υπολογίζει και πάλι: «Ο Μάικλ υποφέρει από έναν ελαφρύ τραυματισμό που θα τον αφήσει έξω από το παιχνίδι του Κυπέλλου. Είναι κρίμα γιατί είχα σκοπό να τον χρησιμοποιήσω. Όμως την Τετάρτη πιθανότατα θα είναι έτοιμος για τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μαρσέιγ».

Άκης Βαΐου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βόμβα από το Sky Sports: «Οι υπόλοιπες ομάδες της Premier League θεωρούν πως η Σίτι θα υποβιβαστεί αν αποτύχει η έφεση»

«Αστον Βίλα και Τότεναμ ετοιμάζονται για να κάνουν κίνηση για τον Παυλίδη»

Φέργκιουσον: «Πάντα οι άνθρωποι είχαν μεγαλύτερη σημασία από τα παιχνίδια»

Ο Αντι Κάρολ κατονόμασε τον άνδρα που αποπειράθηκε να τον κακοποιήσει σεξουαλικά

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία της Premier League για τον μήνα Σεπτέμβριο η Μπράιτον!

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης ενοχής της

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!