Τρόπους για να κάνει την (όχι ακριβώς… καλοκουρδισμένη) μηχανή του να δουλέψει, συνεχίζει να ψάχνει ο Μανόλο Χιμένεθ.

Βλέποντας, πως τα κουμπιά που έχει «πατήσει» μέχρι τώρα δεν έχουν και εντυπωσιακά αποτελέσματα, ο Ανδαλουσιανός θυμήθηκε να δοκιμάσει και εκείνο του… Έντερ!

Ο Βραζιλιάνος (που συμπεριλαμβάνεται στους «κομμένους» και έχει να αγωνιστεί από το παιχνίδι στην Ξάνθη) έπαιξε την Παρασκευή με τους «βασικούς» κι έβαλε -κι εκείνος- υποψηφιότητα για μια θέση στην ενδεκάδα με τον Πανιώνιο.

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι ο Σκόκο θα επιστρέψει σε αυτή, ο Έντερ θα διεκδικήσει εκείνη του δεξιού χαφ (μαζί με τον Λεονάρντο, που επίσης δοκιμάστηκε στις προηγούμενες προπονήσεις).

Εξάλλου, αυτή δεν θα είναι η μοναδική αλλαγή που θα γίνει στο σχήμα που θα παραταχθεί απέναντι στους «κυανέρυθρους», αφού -όπως επιβεβαιώθηκε και την Παρασκευή- σε εκείνο θα επιστρέψουν και οι Καφές (ως παρτενέρ του Μάκου στα χαφ) και Μπλάνκο (ως προωθημένος, μπροστά από τον Λυμπερόπουλο).

Στις υπόλοιπες θέσεις, πάντως (με διάταξη 4-2-3-1), δεν αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις, με τον Σάχα να διατηρεί τη δική του κάτω από τα δοκάρια και τον Δέλλα (που ξεπέρασε την κάκωση που τον ταλαιπωρούσε) να ξεκινά στην άμυνα, μαζί με τους Καράμπελα, Μανωλά και Γιάχιτς.

Όπως και να ‘χει, περισσότερα (και ασφαλέστερα) συμπεράσματα αναμένεται να προκύψουν από την προπόνηση του Σαββάτου -που θα ξεκινήσει στις 17:00, ακριβώς μετά τις καθιερωμένες δηλώσεις του Χιμένεθ στους εκπροσώπους του Τύπου.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
TAGS: A.E.K.