Την πρώτη του προπόνηση επί ρωσικού εδάφους εν όψει της αναμέτρησης της Τρίτης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το Γιουρόπα Λιγκ, έκανε ο ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του «δικεφάλου» πιθανότατα δεν θα ξεχάσουν ποτέ τις πολικές καιρικές συνθήκες που συνάντησαν με την θερμοκρασία να φτάνει ακόμα και τους -20 βαθμούς.

Οι παίκτες του Μάκη Χάβου, ήταν προγραμματισμένο να κάνουν την προπόνησή τους το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της Διναμό Μόσχας, αλλά μάλλον δεν περίμεναν αυτό που συνάντησαν.

Το δριμύ ψύχος και οι πολικές θερμοκρασίες που επικρατούσαν έκαναν ιδιαίτερα δύσκολο το έργο των παικτών, που προκειμένου να αντέξουν είχαν καλυμμένα όλα τα μέρη του σώματός τους εκτός από τα μάτια! Την προπόνηση παρακολούθησε, παρά το κρύο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θοδωρής Ζαγοράκης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Πρώτη» με ενθουσιασμό κι απουσίες για Άρη

Καρβουνιάρης: «Πολλά τα “μπράβο” του κόουτς στις προπονήσεις – Ο Κάιρινεν είναι λες και παίζει εδώ και καιρό»!

Κάιρινεν: «Πολύ ενδιαφέρον το πρότζεκτ της ΑΕΚ - Να συμβάλω για να χτίσουμε κάτι ακόμη μεγαλύτερο τα επόμενα χρόνια»

Τσορμπατζόγλου: «Αυτοί οι δύο είναι οι πιο πιθανοί να κλείσουν άμεσα στον ΠΑΟΚ - Εξαιρετική η παρουσία του Χατσίδη»

Τσακίρης: «Επινοούν πράγματα για Πινέδα οι Μεξικανοί – Έχει ήδη… φωτογραφηθεί με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Αλεξίου»

Αντύπας: «Σε καλή κατάσταση ο Σμαΐλοβιτς - Πότε πιάνει δουλειά στον Ολυμπιακό Ζότα Σίλβα»

Λίσι: «Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη σταθερότητα - Ελπίζω ότι θα έρθουν παίκτες πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι»

«Πρώτη» με τα νέα αποκτήματα για τον Βόλο

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ θέλει ρόστερ με ενδεκάδατους, πάει για οριστικό deal με Ρόκα»

Τα highlights από τη φιλική νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.