Στα όσα έγινα στη φυσούνα, μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο (1-1), στάθηκε -κυρίως- ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», Τάκης Λεμονής.

Ο Έλληνας κόουτς ισχυρίστηκε ότι δεν είδε το χτύπημα του Ριέρα στον Καφέ, αλλά αν έγινε κάτι τέτοιο, θα το καταδικάσει, ενώ είπε για τον Χιμένεθ:

«Θεωρώ αδιανόητο ένας προπονητής να μη λειτουργεί πυροσβεστικά και να μιλάει αγριεμένος στον Ριέρα. Λειτουργούσε άσχημα απέναντι στον Ριέρα. Νομίζω και η συμπεριφορά του Χιμένεθ πρέπει να αναφερθεί»!

Αναλυτικά, ο προπονητής των «κυανέρυθρων», είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Δεν είδα τίποτα, προσωπικά, στη διάρκεια του αγώνα. Κατάλαβα κάποια πράγματα από την αντίδραση του Καφέ στο τέλος. Είναι ένα σοβαρό παιδί και ήταν εκνευρισμένος στο τέλος. Πρέπει να λειτουργούμε πυροσβεστικά, γιατί δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα στη φυσούνα. Παρ' όλο που είχε δίκιο ο Καφές, θα μπορούσε και ο Χιμένεθ να συμπεριφερθεί διαφορετικά. Θεωρώ αδιανόητο ένας προπονητής που έρχεται από μία προοδευτική ποδοσφαιρικά χώρα να μη λειτουργεί πυροσβεστικά και να μιλάει αγριεμένος στον Ριέρα. Λειτουργούσε άσχημα απέναντι στον Ριέρα. Νομίζω και αυτή η συμπεριφορά του Χιμένεθ πρέπει να αναφερθεί. Μη συζητάμε μόνο για τον Ριέρα, να πούμε και για τον Χιμένεθ», είπε ο Λεμονής, αρχικά, ο οποίος, εξηγώντας, για το τι έγινε με τον Δέλλα και τη λεκτική διαμάχη που είχαν στο φινάλε, είπε: «Ο Δέλλας κάτι ήρθε να μου πει, ότι εγώ είπα κάτι. Δεν έγινε κάτι τέτοιο. Συμβαίνουν αυτά. Αν πραγματικά έχει γίνει κάτι με τον Ριέρα, θα πάρω θέση. Αλλά πρέπει να τα λέμε όλα».

Όσον αφορά το παιχνίδι, ο Λεμονής σχολίασε: «Η ομάδα έπαιξε αρκετά έξυπνα. Σε μία στιγμή χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και δεχθήκαμε το γκολ. Φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας, θέλαμε να παίξουμε στην κόντρα επίθεση. Θα ήταν οξύμωρο αν μιλούσαμε για ωραίο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Το ωραίο ποδόσφαιρο μεταφράζεται διαφορετικά από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Η ΑΕΚ έχει ποιότητα μεσοεπιθετικά, αλλά όπως είδατε δεν κινδυνεύσαμε. Είχαμε μία έξυπνη αγωνιστική συμπεριφορά. Προσπαθήσαμε να βρούμε ανοιχτό γήπεδο. Το κατορθώσαμε, αλλά δεν δημιουργήσαμε και εμείς φάσεις. Θα ήταν άδικο.

Η ΑΕΚ οπωσδήποτε είναι μεγάλος αντίπαλος. Καταλαβαίνετε ότι προβλήματα που συσσωρεύονται τόσα χρόνια δεν μπορούν να φύγουν από το γήπεδο. Το αγωνιστικό κομμάτι έρχεται σε συνάρτηση με άλλα προβλήματα. Σίγουρα, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα, αφού χάνει βαθμούς σε ομάδες που έχει απέναντί της κλειστές άμυνες
».

Όσον αφορά τον αποκλεισμό του Σβέρκος από την αποστολή, τόνισε: «Ο Σβέρκος είχε ένα αλλεργικό πρόβλημα. Είναι στο νοσοκομείο και θα μείνει μέσα σήμερα. Θα μας βοηθούσε σήμερα».

Καταλήγοντας, ρωτήθηκε για το γεγονός ότι ο Πανιώνιος έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του: «Αν ο Πανιώνιος παίζει συνέχεια όπως με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ ξέρετε που θα ήταν; Φυσικά δεν έχουμε τέτοια απόδοση. Κάνουμε βήματα μπροστά. Αν είχαμε ίδια εικόνα θα διεκδικούσαμε την Ευρώπη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τελεσίγραφο της ΑΕΚ σε Κόστιτς λένε οι Σέρβοι: «Περιμένει απάντηση τις επόμενες 24 ώρες»

Χαμός στην ανοιχτή προπόνηση του Παναιτωλικού, αποκαλυπτήρια για το άγαλμα του Τιτόρμου

Νέο υπερσύγχρονο πούλμαν για τον Παναθηναϊκό - Τι απεικονίζεται σε αυτό!

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη ο Ράφα Μιρ!

Παγκάκης: «Το σημείο που θα κρίνει τη μεταγραφή του Λιβάι στον Παναθηναϊκό - Γι' αυτό τον θέλει ο Νίστρουπ»

Στον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2030 ο Τομ Λουσέ

Τζαλίδης: «Η μεγάλη διαφορά της ΑΕΚ σε σχέση με πέρσι - Περίμενα περισσότερα από αυτούς τους παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Αναμονή για Μικελμπρενσίς – Δεν έχει κάνει ακόμα την τελευταία του κίνηση για Γιαννούλη ο ΠΑΟΚ»

Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Βιτάλις: Προφορική συμφωνία της ΑΕΚ με την Γκιόρ!

ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε από τη Νις η μεταγραφή του Λουσέ - «Καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του»