«Αγώνα δρόμου» για να προλάβει (αν προλάβει) το κρίσιμο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, θα χρειαστεί να κάνει ο Σανέλ Γιάχιτς.

Ο τραυματισμός του Βόσνιου στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο αποδείχθηκε σοβαρότερος απ’ όσο αρχικά είχε εκτιμηθεί και θα τον αφήσει εκτός δράσης τουλάχιστον μέχρι το επόμενο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στην Κρήτη.

Ο απεικονιστικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε τη Δευτέρα ο Γιάχιτς έδειξε πως έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξιό δικέφαλο (και όχι κάκωση, όπως ελπιζόταν μετά την αντικατάστασή του στο κυριακάτικο ματς) και τον «στέλνει» σε πρόγραμμα φυσιοθεραπειών τις επόμενες μέρες.

Από το πότε θα επανέλθει, δε, σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων θα κριθεί και το αν θα προλάβει να είναι απολύτως έτοιμος για το κρίσιμο παιχνίδι του Κυπέλλου (την Τετάρτη) με τον ΠΑΟΚ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τζούριτσιτς: «Ο Μπενίτεθ πήρε το Champions League στην Κωνσταντινούπολη, ίσως κατακτήσει εκεί και το Europa League»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM: Η γκέλα της ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, η μάχη του τίτλου και ο Παναθηναϊκός με το μυαλό στην Μπέτις

Μπενίτεθ: «Θα είναι πολύ σημαντικό και για εμάς, τον κόσμο και τον σύλλογο να προκριθούμε με την Μπέτις»

Νίκολιτς: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα στη Λίγκα στην άμυνα, αλλά δεν είχαμε συγκέντρωση»

Κατέβασαν ρολά οι τερματοφύλακες: Τα highlights από τη λευκή ισοπαλία μεταξύ Παναθηναϊκού και Παναιτωλικού

Μπενίτεθ: «Δημιουργήσαμε αρκετές ξεκάθαρες ευκαιρίες για να κερδίσουμε - Είμαι απογοητευμένος με πολλά πράγματα»

Νικολογιάννης: «Μπορούσε τη νίκη παρά τις πολλές αλλαγές - Όλος ο Παναθηναϊκός ζει και αναπνέει για Μπέτις»

Αθανασίου: «Σωστά στο μυαλό του Μπενίτεθ η διαχείριση ενόψει Μπέτις - Πολλοί πήραν ευκαιρία, λίγοι την άρπαξαν»

Αναστασίου: «Κρίμα γιατί κάναμε μεγάλη προσπάθεια - Αν δεν βάζεις γκολ δεν μπορείς να περιμένεις πολλά πράγματα»

Ανεπανάληπτη ευκαιρία με Βιλένα για τον Παναθηναϊκό, έσωσε τον Παναιτωλικό ο Κουτσερένκο

TAGS: A.E.K.