Χωρίς την παρουσία φιλάθλων του θ’ αγωνιστεί ο ΟΦΗ τη Δευτέρα στη Λιβαδειά στο μεγάλο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Football League με τον Λεβαδειακό.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΟΦΗ είχε ζητήσει να κρατηθεί μία θύρα προκειμένου να φιλοξενήσει τους μεμονωμένους οπαδούς του που θα ταξίδευαν μέχρι τη Λιβαδειά.

Η άποψη ωστόσο που διατυπώθηκε στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας από τους ανθρώπους του Λεβαδειακού (δεν έδωσε το «παρών» κάποιος εκπρόσωπος του ΟΦΗ σ’ αυτήν) είναι ότι πάγια τακτική του συγκροτήματος της Βοιωτίας, τη φετινή περίοδο, είναι να μην δίνει εισιτήρια σε καμία φιλοξενούμενη ομάδα.

Μάλιστα, όπως υποστήριξαν οι «πράσινοι», το ίδιο συνέβη και σε αιτήματα των ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικού και Τρικάλων τις προηγούμενες αγωνιστικές.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Superbet League 2: Οι διαιτητές της αγωνιστικής - Ποιο σφυρίζουν στα ντέρμπι

Τέλος από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Πύργου ο Κουτρομάνος

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Superbet League 2: Τότε διεξάγονται τα δύο ντέρμπι

Η Νίκη Βόλου απάντησε στον Πανιώνιο για τη διαιτησία: «Ανύπαρκτο πέναλτι και οφσάιντ στο δεύτερο γκολ»

Φωνάζει ο Πανιώνιος για το οφσάιντ του Ταβάρες: «Αδιανόητη και προκλητική υπόδειξη που καθόρισε την έκβαση»

Βαθμολογία Superbet League 2: Έχασε χρυσή ευκαιρία να πλησιάσει την πρωτοπόρο Μαρκό ο Πανιώνιος

Όρθιος στον Βόλο ο Πανιώνιος, ισόπαλο το ντέρμπι με τη Νίκη

Ο Μάναλης ισοφάρισε με πέναλτι και αφιέρωσε το γκολ στον Πέττα

Με σουτ στην κίνηση, ο Τζανετόπουλος χάρισε το προβάδισμα στη Νίκη Βόλου απέναντι στον Πανιώνιο

«Κόλλησε» στη Χρυσούπολη και πέταξε την ευκαιρία η Athens Kallithea - Πρώτη και... επεισοδιακή νίκη για Αναγέννηση!