Μπορεί η Ρεάλ να είχε δύο δοκάρια μέσα σε δύο λεπτά. Μπορεί ο Καρίμ Μπενζεμά να μπήκε στο παιχνίδι στο 65’ και ένα λεπτό αργότερα να άνοιξε το σκορ κόντρα στην πρώην ομάδα του, όμως ο Γκομίς δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με ψύχραιμο πλασέ στο 83’ ισοφάρισε για την Λιόν και ανέστειλε την νίκη της Ρεάλ στο «Ζερλάν» για… άλλη φορά. Στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» θα κριθεί η πρόκριση στους «8» του Champions League, με την ομάδα του Μουρίνιο να έχει πλέον το προβάδισμα.



Σε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο η Λιόν είχε τη υπεροχή των κινήσεων και θα μπορούσε να φτάσει και στο γκολ αλλά η δυστοκία του Γκομίς στο 34’ στέρησε από τους γηπεδούχους την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Από την άλλη πλευρά η Ρεάλ με κινητήριους μοχλούς τους Ντι Μαρία και Ρονάλντο, προσπάθησε να φτάσει στα καρέ του Γιορίς, χωρίς να έχει όμως την κλασσική ευκαιρία.

Η έναρξη του δευτέρου μέρους βρήκε τη Ρεάλ να μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι και να φτάνει δύο φορές κοντά στο γκολ, όμως η μπάλα σταμάτησε στα δοκάρια του Γιορίς. Αρχικά ο Ρονάλντο στο 49’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Γιορίς και ένα λεπτό αργότερα η κεφαλιά του Σέρχιο Ράμος είχε την ίδια τύχη και σταμάτησε στο οριζόντιο.

Το επιθετικό κρεσέντο της ομάδας του Μουρίνιο συνεχίστηκε και σε αυτό το πλαίσιο απέσυρε τον Αντεμπαγιόρ και πέρασε τον Μπενζεμά στο 65’. Ένα λεπτό αργότερα και με την πρώτη του επαφή με την μπάλα ο πρώην επιθετικός της Λιόν την έστειλε στα δίχτυα και σε δείγμα σεβασμού δεν πανηγύρισε. Οι παίκτες της «βασίλισσας» είχαν κάνει το πρώτο βήμα για τη νίκη και φυσικά για να σπάσουν την παράδοση που τους θέλει να «κακοπερνάνε» στο Ζερλάν.

Η Λιόν δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και ο Γκομίς, μοιραίος μέχρι εκείνη την ώρα, εκμεταλλεύτηκε στην σύγχυση στα καρέ των φιλοξενούμενων και με δυνατό σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 83’.



Λιόν (Κλοντ Πιέλ): Γιορίς, Κρις, Λοβρέν, Κάλστρομ (77' Πιάνιτς), Μπάστος (69' Πιέ), Ρεβεγιέρ, Γκομίς, Ντελγκάδο (69' Μπριάντ), Σισοκό, Τουλαλάν, Γκουρκίφ

Στον πάγκο οι: Βερκούτρ, Γκασαμά, Ντιακατέ, Πιάνιτς, Γκοναλόν

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζοσέ Μουρίνιο): Κασίγιας, Καρβάλιο, Πέπε, Ράμος, Ρονάλντο, Αλόνσο, Αρμπελόα, Ντι Μαρία, Εζίλ (75' Μαρσέλο), Κεντίρα (68' Ντιαρά), Αντεμπαγιόρ (65' Μπενζεμά)

Στον πάγκο οι: Αντάν, Κακά, Γκρανέρο, Αλμπιόλ

Διαιτητής: Βόλφγκανγκ Στακ (Γερμανία)
Γήπεδο: Ζερλάν




Ly 0-1 Re
Ανέβηκε από 2011goalsarena. - Ανακαλύψτε τα πιο καινούρια και καλύτερα αθλητικά βίντεο.


Ly 1-1 Re
Ανέβηκε από 2011goalsarena. - Ανακαλύψτε τα πιο καινούρια και καλύτερα αθλητικά βίντεο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Από τον εκκωφαντικό ύμνο μέχρι την έκρηξη στα γκολ: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Ρεάλ Μαδρίτης

Πρώτος σε κερδισμένες μονομαχίες στο Champions League ο Κοϊτά

Κυριακίδης: «Αναγνώριση για την ΑΕΚ οι δηλώσεις των Μουρίνιο και Μπέλιγχαμ»

Τσακίρης: «Η παρακαταθήκη από τη Ρεάλ, η τακτική ευελιξία του Νίκολιτς, ο τραυματισμός Ζούμπκοφ και η επόμενη μέρα»

Φοβερή κίνηση fair play του αρχηγού της Ντόρτμουντ με τους οπαδούς της Μπέτις στη Βεστφαλία!

Η ανάρτηση του Δουβίκα μετά από τη μαγική του εμφάνιση: «Απίστευτο συναίσθημα, ξεχωριστή στιγμή στη μεγαλύτερη σκηνή»

ΑΕΚ: Το ειδικό παράθυρο της UEFA και οι προϋποθέσεις για την αλλαγή του Ζούμπκοφ

Δεν γινόταν και αλλιώς: Στην κορυφαία ενδεκάδα της 4ης αγωνιστικής του C.L. o Δουβίκας!

Το «άντε γα....» στον Ντε Μπρόινε και η έκρυθμη κατάσταση στη Νάπολι

Ο πιο... τρελός και viral πανηγυρισμός του Champions League ανήκει σε παίκτη της Βίκινγκ!