Τα 25 χρόνια ηγεσίας στη Μίλαν γιόρτασε αυτήν την εβδομάδα ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και η κόρη του, Μπάρμπαρα, τόνισε πως η οικογένεια της θα μείνει για πολλά χρόνια στον ιταλικό σύλλογο.

«Χάρη στην δύναμη και τη φήμη του πατέρα μου, η Μίλαν έχει γίνει διάσημη σε όλο τον κόσμο. Δεν υπάρχουν πολλοί σύλλογοι που έχουν προσφέρει τόσες χαρές στους φιλάθλους τους, όσες εμείς σε διάστημα 25 χρόνων. Η αποστολή της ομάδας είναι να μένει στην κορυφή του κόσμου», τόνισε ο κόρη του Μπερλουσκόνι, η οποία δεν αποκλείει να κληρονομήσει τη θέση του πατέρα της.

«Δεν θέλω ένα διευθυντικό ρόλο, είναι νωρίς για να σκεφτώ την προεδρία. Ωστόσο, ο πατέρας μου είπε πως αν καταλάβω πώς λειτουργεί μια ποδοσφαιρική ομάδα, θα μπορώ να εργαστώ σε οποιονδήποτε τομέα», συμπλήρωσε.

Σταυρούλα Σάββα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube