Ξεκούραση περιλάμβανε το πρόγραμμα του Ηρακλή, την επόμενη μέρα από την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στη SKODA Ξάνθη. Κανονικά προπονήθηκαν όσοι δεν πήραν χρονο συμμετοχής στο σαββατιάτικο παιχνίδι.

Παράλληλα, ανησυχία επικρατεί για τον αρχηγό της ομάδας, Τάσο Κατσαμπή, ο οποίος αύριο θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, ώστε να διευκρινιστεί ο τραυματισμός του. Ταυτόχρονα, αύριο αναμένεται να διαπιστωθεί η κατάσταση και των Παπαστεριανού και Επαλέ, οι οποίοι χθες αισθάνθηκαν κάποιες ενοχλήσεις.

Τον Νίκο Αραμπατζή θα στερηθεί για δύο αγωνιστικές ο Γιώργος Παράσχος, αφού ο αμυντικός συμπλήρωσε το όριο καρτών. Η προετοιμασία του «Γηραιού» για το τοπικό ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Άρη, θα αρχίσει αύριο με την απογευματινή προετοιμασία

Σταυρούλα Σάββα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι ενδεκάδες στο Πανσερραϊκός-Λεβαδειακός

Ηλιόπουλος: «Έχουμε πετύχει όλους τους μεσοπρόθεσμους στόχους-Η Λίγκα να λειτουργεί προς όφελος όλων των ομάδων»

Ο πανηγυρισμός του Γιόβιτς με το VAR και η τρέλα στην κερκίδα: Η εντυπωσιακή παρακάμερα της ΑΕΚ

«Σημαντικό βήμα για το νέο μας σπίτι»: Το βίντεο του Παναθηναϊκού για την τοποθέτηση της πρώτης κερκίδας στον Βοτανικό!

«Το ταξίδι συνεχίζεται»: To φοβερό βίντεο του Ολυμπιακού για την επέκταση με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ!

Τσακίρης: «Το… σκανάρισμα του Νίκολιτς και η εξέδρα γύρισαν το ματς - ΑΕΚ με επιστροφές και μεταγραφές μετά τη διακοπή»

Επίσημο: Ανανέωσε ως το 2027 με τον Ολυμπιακό ο Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός: Προαναγγελία ανανέωσης Μεντιλίμπαρ με μήνυμα από τους παίκτες

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός έχει εξάρτηση από συγκεκριμένους παίκτες»

Γιόβιτς: «Δείξαμε χαρακτήρα, παρά την κούραση - Θα είμαι καλύτερος στο δεύτερο μέρος της σεζόν»