Χωρίς τον Κερτ Λούμπι πραγματοποιήθηκε η επιστροφή των παικτών του Περιστερίου στις προπονήσεις την Τρίτη. Ο τραυματισμός του Αμερικανού σέντερ στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΚ αποδείχθηκε, μετά τη μαγνητική τομογραφία, στην οποία υποβλήθηκε την Τρίτη στο Ιατρικό Κέντρο, πως ήταν οστικό οίδημα έσω κονδύλου μηριαίου, κάτι όχι ιδιαίτερα ανησυχητικό, όμως την τελική εκτίμηση θα κάνει ο γιατρός των «κυανοκίτρινων», Περικλής Παπαλός.
Πάντως, προληπτικά, ο κ. Παπαλός σύνεστησε στον Λούμπι να μην μπει στο παρκέ μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη, ώστε να ξεκουραστεί.
Ομως, η δεύτερη ατυχία αφορά στον Ζόραν Βκριτς, που τράκαρε στην οδό Θηβών με διερχόμενο όχημα, χωρίς να πάθει ούτε γρατζουνιά. Ο Κροάτης φόργουορντ πήγαινε στην προπόνηση της ομάδας του. Στον τόπο του ατυχήματος έσπευσαν αμέσως παράγοντες της ΚΑΕ, ώστε να τον βοηθήσουν.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης