Φραστικό επεισόδιο με μερίδα παικτών του Ατρομήτου είχε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου. «Ελάτε στον Βόλο και θα σας βάλω τέσσερα», τους είπε ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» και στη συνέχεια θέλοντας να ρίξει τους τόνους, πρόσθεσε: «Και ο Ατρόμητος να περάσει, εγώ θα χαρώ».

Στις δηλώσεις του ο Μπέος αρχικά αναφέρθηκε σε όλα όσα υποστηρίζει ο Σωτήρης Βοριάς, τονίζοντας ότι: «Είναι ένας πικραμένος που τον έχει αποβάλει το ποδόσφαιρο και σύντομα θα κληθεί να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για όλα τα άθλια που έχει πει εις βάρος μου».

Αναφορικά με το σημερινό παιχνίδι στο Περιστέρι, υπογράμμισε: «Αν και κάναμε μια κακή εμφάνιση, ίσως τη χειρότερή μας ως τώρα, νομίζω ότι το γκολ μας δίνει αρκετές πιθανότητες. Πιστεύω ότι εμείς θα είμαστε η ομάδα που θα περάσει στον τελικό . Έχουμε τη δυνατότητα να γράψουμε ιστορία και θα τα καταφέρουμε. Επίσης, πιστεύω ότι θα μπούμε και στην 1η πεντάδα του πρωταθλήματος και θα διεκδικήσουμε την έξοδό μας στην Ευρώπη μέσω τον πλέι οφ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την γκέλα της ΑΕΚ και τις νίκες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Γρηγορίου: «Το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού και το πέναλτι στον Αλφαρέλα αποτελούν αλλοίωση αποτελέσματος»

Μπενίτεθ: «Έπρεπε να κάνουμε τροποποιήσεις, αλλά φάνηκε πόσο ομάδα είμαστε - Μεγάλη επίδραση ο Ταμπόρδα»

«Bράζουν» στον Άρη με διαιτησία και Λανουά: «Nα πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην πατρίδα του»

Τσορμπατζόγλου: «Δίκαιη και καθαρή νίκη για τον ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για τους τραυματίες Κένι-Γερεμέγεφ»

Ζίβκοβιτς: «Θα μας βοηθήσουν όσοι επιστρέφουν, δεν γίνεται να ξεκουραστείς σε 3-4 μέρες...»

Τσέριν: «Αυτή η εβδομάδα ήταν σημαντική - Μεγάλη τιμή που ήμουν αρχηγός»

Κάκωση ποδοκνημικής η πρώτη εκτίμηση για Κένι, καθησυχαστικοί στον ΠΑΟΚ

Οι χρυσές αλλαγές και ο «Μίδας» Τετέι: Τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη

Αθανασίου: «Είχε κυνισμό ο Παναθηναϊκός - Η μπάλα βλέπει τον Τετέι και πάει μόνη της στα δίχτυα»