Αιχμές για τη διαιτησία του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου ΟΠΑΠ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ άφησε ο Μπάμπης Μιχαηλίδης. Ο συνεργάτης του Μάκη Χάβου, που κάθισε στον πάγκο καθώς ήταν τιμωρημένος ο πρώτος προπονητής των Θεσσαλονικέων παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

«Τι να πω; Για το ποδόσφαιρο ή για τα τεκταινόμενα στον αγωνιστικό χώρο; Θα πρέπει να σε αφήσουν να παίξεις ποδόσφαιρο. Αφήνουμε τα τεκταινόμενα στην κρίση των ΜΜΕ και του κόσμου. Τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα. Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό της Τούμπας», δήλωσε ο Μπάμπης Μιχαηλίδης.

Ειδικότερα για τη φάση της αποβολής του Βλάνταν Ίβιτς είπε: «"Ξέρω πως προηγήθηκε φάουλ. Ο Ίβιτς μου έδειξε την ποδοκνημική και ήταν σκισμένη, ζήτησε φάουλ και πήρε κόκκινη κάρτα. Δεν έχω άποψη γιατί είμαι πολύ μακριά. Ήταν σκισμένο το πόδι του, αλλά να το κρίνεται εσείς καλύτερα. Δεν θέλω όμως να εκφραστώ για διαιτητές, για αποφάσεις τους. Για το τι κάνουν, πως το κάνουν». Όσο για την αποβολή του Παντελή Κωνσταντινίδη από τον πάγκο, είπε: «Δεν γνωρίζω αν αποβλήθηκε, αλλά σε εμάς οι αποβολές είναι την μόδας, πλέον δεν μας ενοχλούν».

Παράλληλα δεν θέλησε να δώσει ποσοστά πρόκρισης. «Δεν μου αρέσει να μιλώ με το νόμο των πιθανοτήτων. Πρόκειται για δύο καλές ομάδες. Υπάρχει επαναληπτικός. Είναι προφανές ότι έχουμε ένα μικρό αβαντάζ, ότι παίζουμε στην έδρα μας», ανέφερε.

Τέλος, στάθηκε στη συσσωρευμένη κόπωση των παικτών του. «Αυτό ήταν το 39ο ή 40ο παιχνίδι. Αντιλαμβάνεστε ότι ο αριθμός των παιχνιδιών είναι πάρα πολύ μεγάλος, ειδικά για τα παιδιά που παίζουν συνεχώς. Είχαμε και κάποια προβλήματα τραυματισμών, αλλά νομίζω ότι τα παιδιά που άρχισαν και τελείωσαν τον αγώνα έκαναν το καλύτερο δυνατό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανώτερο το ξεκίνημα του Τετέι με τον Παναθηναϊκό στη Σούπερ Λίγκα συγκριτικά με τη Κηφισιά

Ζίβκοβιτς: Έφτασε τα 40 γκολ στη Super League

Ελ Κααμπί: 50 γκολ στη Super League και θέση στο Top-20 του Ολυμπιακού

Στρακόσα: «Δεν τα παρατάμε ποτέ – Πάντα ενωμένοι»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την γκέλα της ΑΕΚ και τις νίκες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Γρηγορίου: «Το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού και το πέναλτι στον Αλφαρέλα αποτελούν αλλοίωση αποτελέσματος»

Μπενίτεθ: «Έπρεπε να κάνουμε τροποποιήσεις, αλλά φάνηκε πόσο ομάδα είμαστε - Μεγάλη επίδραση ο Ταμπόρδα»

«Bράζουν» στον Άρη με διαιτησία και Λανουά: «Nα πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην πατρίδα του»

Τσορμπατζόγλου: «Δίκαιη και καθαρή νίκη για τον ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για τους τραυματίες Κένι-Γερεμέγεφ»

Ζίβκοβιτς: «Θα μας βοηθήσουν όσοι επιστρέφουν, δεν γίνεται να ξεκουραστείς σε 3-4 μέρες...»