Ούτε το χιονόνερο (και άρα, το δριμύ ψύχος), ούτε το προχωρημένο της ώρας (01:30), ούτε καν το γεγονός ότι η σημερινή μέρα είναι εργάσιμη, πτόησαν, περίπου, 50 οπαδούς του ΠΑΟΚ, που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», περιμένοντας υπομονετικά τους παίκτες της ομάδας, για να τους αποθεώσουν, μετά το 0-0 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.

Οι φίλοι του «Δικεφάλου» άναψαν πυρσούς, ώστε να εμψυχώσουν -και να… ζεστάνουν κάπως το κλίμα- τους ποδοσφαιριστές του Μάκη Χάβου, αλλά και τον ίδιο, ενώ έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα για τη διαιτησία που αντιμετώπισε η ομάδα τους στο Ολυμπιακό Στάδιο, φωνάζοντας, μεταξύ άλλων συνθημάτων: «…με το έτσι θέλω και το Κύπελλο το κάνατε… μπουρ…λο», παραφράζοντας το γνωστό σύνθημα για τον πρωτάθλημα.

Το τσάρτερ που μετέφερε την αποστολή προσγειώθηκε λίγο πριν τη 01:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης (3/3) και λίγο αργότερα, παίκτες και τεχνική ηγεσία αντίκρισαν τους οπαδούς, οι οποίοι θέλοντας να τους… ντοπάρουν, φώναζαν: «…πάμε, γερά, τώρα στην Τούμπα». Όπως ήταν λογικό, οι περισσότεροι ασχολήθηκαν με τη διαιτησία του κ. Σιδηρόπουλου.

Ανάλογο σκηνικό είχε στηθεί νωρίτερα και στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», όπου, περίπου, 20 οπαδοί του ΠΑΟΚ… ξεπροβόδισαν την αποστολή.

«Λειψός» και στο πρωτάθλημα

Μισός θα παραταχθεί και στο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ, για το πρωτάθλημα αυτή τη φορά. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα στερηθεί των υπηρεσιών τριών βασικών ποδοσφαιριστών του, αφού οι Λίνο και Ίβιτς μετά την κόκκινη κάρτα που αντίκρισαν τέθηκαν αυτομάτως εκτός αγώνα, ενώ και ο Γκαρσία είχε επιλεχθεί να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Έτσι, σε ένα ακόμα πολύ σημαντικό ματς οι απουσίες θα είναι πολλές για τον ΠΑΟΚ.

Νίκος Ράλλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς έχει διλήμματα για την αριστερή πλευρά και τον παρτενέρ του Βάργκα, ενόψει Παναθηναϊκού»

Γρηγορίου: «Αυτοσκοπός για τον Άρη η 5η θέση, τη θέλουμε για πολλούς και διάφορους λόγους»

Δεσύλλας: «Η σκέψη του Μπενίτεθ για την άμυνα και η πνευματική ετοιμότητα του Παναθηναϊκού»

Τσανάκας: «Πιθανότατα η 11άδα της Λεωφόρου και στην Τούμπα – Ίσως αλλαγή στα χαφ»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει κλονιστεί το γόητρο του ΠΑΟΚ με όλα όσα έχουν συμβεί μέσα στη σεζόν»

Προχωρά το πρότζεκτ του νέου προπονητικού του ΠΑΟΚ: «Να ξεκινήσουν οι εργασίες μέσα στο 2026»

Παναιτωλικός: Χωρίς τον Ουνάι Γκαρσία θα υποδεχθούν την Κηφισιά οι Αγρινιώτες

ΑΕΛ Novibet: Με Μασόν και Σαγάλ στις Σέρρες, εκτός ο Κακουτά

Ατρόμητος: Χωρίς Γιουμπιτάνα και Μανσούρ στην Τρίπολη

Δεν άντεξε με 10 παίκτες η Κ17 του Παναθηναϊκού και λύγισε με ανατροπή από τη Χόνβεντ

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.