Στις προπονήσεις του Ηλυσιακού επέστρεψε ο Μίροσλαβ Τόντιτς. Ο 26χρονος πάουερ φόργουορντ που ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από ίωση, πάτησε την Πέμπτη παρκέ ωστόσο ακολούθησε πιο χαλαρό πρόγραμμα. Πάντως όπως όλα δείχνουν ο Κώστας Φλεβαράκης θα μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά για τον ματς της Τετάρτης με τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Μάλιστα στο πλαίσιο της προετοιμασίας, ο κόουτς των «κιτρινόμαυρων» αποφάσισε να δοθεί φιλικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο κλειστό των Ιλισίων το Σάββατο (16:00). Το ματς θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Χουάντσο προτάθηκε στην Παρτίζαν»

Το σχόλιο Διαμαντίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς και η… χαμογελαστή απάντηση για τον ίδιο

Αγγελόπουλος: «Η τοξικότητα των αιωνίων και οι εθελόδουλοι έχουν διαλύσει τον ανταγωνισμό - Υπήρξα μάρτυρας επεισοδίου»!

Αγγελόπουλος: «Μια πρώτη κουβέντα με Ολυμπιακό για τη SUNEL Arena, τίποτα παραπάνω - Σημαντική η επιστροφή ΠΑΟΚ και Άρη»

Αγγελόπουλος: «Ψίχουλα από το EuroCup, έχουμε επενδύσει 25 εκατ. ευρώ - Δεν σκέφτηκα να φύγω» - Τι είπε για Ηλιόπουλο

Αγγελόπουλος: «Το NBA Europe ανοίγει τον δρόμο για όλους, η Ευρωλίγκα παραμένει κλειστό καρτέλ»!

Επιβεβαίωση παραμονής Σάκοτα στην ΑΕΚ από Αγγελόπουλο: «Ο Ομπράντοβιτς είχε πονοκέφαλο για μέρες όταν τον αντιμετώπιζε»

Ανακοίνωσε Μάλι ο Ολυμπιακός

Ο ενθουσιασμός του κόσμου και η αποθέωση στον Ζέλικο: Η παρακάμερα από την παρουσίαση του Ομπράντοβιτς

Πήρε τον Ζεμπ Τζάκσον το Μαρούσι