Θέση στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού Βόλου διεκδικεί με αξιώσεις ο Κρίστιαν Νέμεθ. Ο Ούγγρος επιθετικός δείχνει τις τελευταίες μέρες να είναι σε καλή κατάσταση και σε συνδυασμό με την απουσία για δέκα ακόμα μέρες του Βιθέντε Μόνχε ίσως να αγωνιστεί για πρώτο φορά στο αρχικό σχήμα των «ερυθρόλευκων».

Όπως διαπιστώθηκε ο Αργεντινός αριστερός χαφ θα χάσει και τις επόμενες αναμετρήσεις με Πανσερραϊκό και Αστέρα Τρίπολης και θα επιστρέψει, αν όλα πάνε καλά, στον επαναληπτικό με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ.

Ακόμα εκτός από την αναμέτρηση με την ομάδα των Σερρών θα είναι ο Αλβάρεζ, ο οποίος είναι τιμωρημένος, όπως και ο Ούμπιντες. Αυτά είναι και τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Μάκης Κατσαβάκης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την γκέλα της ΑΕΚ και τις νίκες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Γρηγορίου: «Το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού και το πέναλτι στον Αλφαρέλα αποτελούν αλλοίωση αποτελέσματος»

Μπενίτεθ: «Έπρεπε να κάνουμε τροποποιήσεις, αλλά φάνηκε πόσο ομάδα είμαστε - Μεγάλη επίδραση ο Ταμπόρδα»

«Bράζουν» στον Άρη με διαιτησία και Λανουά: «Nα πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην πατρίδα του»

Τσορμπατζόγλου: «Δίκαιη και καθαρή νίκη για τον ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για τους τραυματίες Κένι-Γερεμέγεφ»

Ζίβκοβιτς: «Θα μας βοηθήσουν όσοι επιστρέφουν, δεν γίνεται να ξεκουραστείς σε 3-4 μέρες...»

Τσέριν: «Αυτή η εβδομάδα ήταν σημαντική - Μεγάλη τιμή που ήμουν αρχηγός»

Κάκωση ποδοκνημικής η πρώτη εκτίμηση για Κένι, καθησυχαστικοί στον ΠΑΟΚ

Οι χρυσές αλλαγές και ο «Μίδας» Τετέι: Τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη

Αθανασίου: «Είχε κυνισμό ο Παναθηναϊκός - Η μπάλα βλέπει τον Τετέι και πάει μόνη της στα δίχτυα»