Η ισοπαλία (0-0) που απέσπασε από την ΑΕΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας βάζει τον ΠΑΟΚ στη θέση του οδηγού, αλλά του έφερε και προβλήματα, αφού στις ήδη γνωστές απουσίες ήρθαν να προστεθούν και νέες.

Τέσσερις απώλειες μετρά ο Μάκης Χάβος για το προσεχές παιχνίδι των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα και ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» ψάχνει τη νίκη που θα φέρει καλή ψυχολογία, θα επουλώσει τις «πληγές» από τις απουσίες και θα βάλει τους Θεσσαλονικείς στα πλέι-οφ.

Τουλάχιστον, ο ίδιος ο Χάβος εξέτισε τη δική του ποινή και θα μπορέσει να κοουτσάρει την ομάδα από τον πάγκο, χωρίς να χρειάζεται η συνδρομή της τεχνολογίας (κινητό και γουόκι τόκι επιστρατεύτηκαν) για να δώσει οδηγίες.

Στο σπουδαίο για την είσοδο στα πλέι οφ ματς κόντρα στην ΑΕΚ, ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο και Βιεϊρίνια, ενώ θεωρείται βέβαιο πως θα επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση οι Βιτόλο, Φωτάκης και Χαλκιάς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς έχει διλήμματα για την αριστερή πλευρά και τον παρτενέρ του Βάργκα, ενόψει Παναθηναϊκού»

Γρηγορίου: «Αυτοσκοπός για τον Άρη η 5η θέση, τη θέλουμε για πολλούς και διάφορους λόγους»

Δεσύλλας: «Η σκέψη του Μπενίτεθ για την άμυνα και η πνευματική ετοιμότητα του Παναθηναϊκού»

Τσανάκας: «Πιθανότατα η 11άδα της Λεωφόρου και στην Τούμπα – Ίσως αλλαγή στα χαφ»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει κλονιστεί το γόητρο του ΠΑΟΚ με όλα όσα έχουν συμβεί μέσα στη σεζόν»

Προχωρά το πρότζεκτ του νέου προπονητικού του ΠΑΟΚ: «Να ξεκινήσουν οι εργασίες μέσα στο 2026»

Παναιτωλικός: Χωρίς τον Ουνάι Γκαρσία θα υποδεχθούν την Κηφισιά οι Αγρινιώτες

ΑΕΛ Novibet: Με Μασόν και Σαγάλ στις Σέρρες, εκτός ο Κακουτά

Ατρόμητος: Χωρίς Γιουμπιτάνα και Μανσούρ στην Τρίπολη

Δεν άντεξε με 10 παίκτες η Κ17 του Παναθηναϊκού και λύγισε με ανατροπή από τη Χόνβεντ

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.