Αντίπαλο στα προημιτελικά του Champions League τη Λιόν για την Μπαρτσελόνα «παρήγγειλε» ο Ερίκ Αμπιντάλ. Όχι απλώς επειδή πρόκειται για την παλιά του ομάδα, αλλά επειδή αυτό θα σημαίνει πως απέκλεισε τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Θέλω αντίπαλο τη Λιόν, γιατί αυτό θα σημαίνει πως έχει αποκλειστεί η Ρεάλ», δήλωσε ο Γάλλος αμυντικός, που είχε εξαιρετική απόδοση στη νίκη-πρόκριση επί της Άρσεναλ με 3-1.

«Μετά την ήττα μας στον πρώτο αγώνα αντιμετωπίσαμε δυσκολίες στο πρώτο ημίχρονο, γιατί η Άρσεναλ αμύνθηκε καλά, αλλά καταφέραμε να προηγηθούμε. Μετά το γκολ της ισοφάρισης τα πράγματα έγιναν δύσκολα, αλλά τα καταφέραμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό», τόνισε, ενώ για την αποβολή του Ρόμπιν Φαν Πέρσι είπε: «Είναι ευκολότερο να αντιμετωπίζεις έναν αντίπαλο όταν παίζει με δέκα παίκτες. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν κανόνες και πρέπει να τους σεβόμαστε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Μάκελι διαιτητής στον πρώτο ημιτελικό Ατλέτικο-Άρσεναλ

Επιβλήθηκε ποινή έξι αναμετρήσεων στον Πρεστιάνι λόγω ομοφοβικής επίθεσης στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο