Ο Αχιλλέας Μπέος σε συνέντευξή του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 δήλωσε πως εάν είναι αυτός ο άνθρωπος που μιλάει στις κασέτες, τότε ο απέναντι είναι ο Νικόλας Πατέρας.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν θέλει να σχολιάσει οτιδήποτε και φαίνεται να περιμένει την αυριανή συνέντευξη τύπου που θα δώσει ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου.

Παρόλα αυτά, από κύκλους του Νικόλα Πατέρα διαρρέεται πως είναι αξιοπερίεργο να δίνει το παρών σε μια συνομιλία με έναν άνθρωπο που προσπαθεί να τον «στήσει».

Εν τω μεταξύ, όπως δήλωνε ο Αλέξης Κούγιας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 νωρίτερα, ο δημοφιλής δικηγόρος θεωρούσε πως τις περιβόητες κασέτες τις είχε στείλει ο Πατέρας στον ίδιο.

Μετά από συνάντηση των δύο προαναφερθέντων ανδρών που ήθελε να κάνουν ο κ. Κούγιας, ο νομικός κατάλαβε (όπως δήλωσε) πως δεν είναι ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού αυτός που του τις έστειλε και δεν εμπλέκεται στην υπόθεση.

Μετά την αυριανή συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας ο Αχιλλέας Μπέος, ενδεχομένως να υπάρξουν τοποθετήσεις και ανακοινώσεις απο την πλευρά του Παναθηναϊκού αλλά και του πρώην προέδρου του Νικόλα Πατέρα. Προς το παρόν, επειδή ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου δεν έχει παραδεχθεί κάτι και δεν έχει πει τα... όσα υπόσχεται, δεν μπορεί να υπάρξει και αντίδραση.

Αλέξης Παπαχρήστος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ αλλάζει μοντέλο - Διοικητικές και εταιρικές προσθήκες, κινήσεις και στο αγωνιστικό»

Δεσύλλας: «Μπαίνουμε σε εβδομάδα Νίστρουπ με… πολλά πράγματα - Οι παίκτες που είναι στη λίστα και ο Τσάβες»

Τσακίρης: «Μετά το Μουντιάλ η οποιαδήποτε εξέλιξη με Πινέδα - Τι ισχύει για Μοντερέι»

Τσανάκας: «Η περίπτωση Μουχάιμ για τα αριστερά και τα μεταγραφικά δεδομένα»

Σάντσες: Φήμες στο Μεξικό για δυσαρέσκεια και οφειλές, όμως ο ΠΑΟΚ διαψεύδει κατηγορηματικά τα πάντα!

«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Γκουίντο Ροντρίγκες»

«Ο Κρίστενσεν φεύγει από την Μπαρτσελόνα, στο κάδρο ο Παναθηναϊκός»

Λουτσέσκου: «Λειτουργώ συναισθηματικά και το καλύτερο παράδειγμα για αυτό είναι ο ΠΑΟΚ»

Τσακίρης: «Μεγάλο απωθημένο του Πινέδα να παίξει με την ΑΕΚ στο Champions League»

Νικολακόπουλος: «Η εξέλιξη για Μίστα στον Ολυμπιακό και η απόκτηση εξτρέμ λόγω Ποντένσε»