Για την απόκτηση του επιθετικού της Μίλαν, Αντρέι Σεβτσένκο θα κινηθεί η Τσέλσι. Ο εκτελεστικός διευθυντής των «μπλε», Πίτερ Κένιον, επιβεβαίωσε τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. Από τη μεριά του ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Αγγλίας, Ζοσέ Μουρίνιο, δε θέλησε να μιλήσει ευθέως για το θέμα.

Το…σήριαλ μεταξύ του πρώτου σκόρερ της Μίλαν και του αγγλικού συλλόγου που κρατάει εδώ και δύο χρόνια φαίνεται να φτάνει στην κορύφωσή του. «Νομίζω πως ο Σεβτσένκο είναι ο τύπος του παίκτη που μας αρέσει. Έχουμε μακρύ δρόμο για να διανύσουμε. Οι πιθανότητες είναι 50-50», δήλωσε σχετικά ο Κένιον. «Τις δύο τελευταίες σεζόν έχουμε δείξει το ενδιαφέρον μας για τον ποδοσφαιριστή, ενώ είχαμε μιλήσει και με τη Μίλαν. Για να ενισχυθείς χρειάζεσαι μεγάλους παίκτες και ο Σεβτσένκο ανήκει σε αυτήν την κατηγορία», προσέθεσε ο Βρετανός παράγοντας.

Πάντως, ο προπονητής των Λονδρέζων θεωρεί πολύ δύσκολο να επιτευχθεί αυτή η μεταγραφή. «Είναι πολύ φυσικό να προσπαθείς να πάρεις έναν επιθετικό που θα σε κάνει δυνατότερο. Δεν ξέρω αν θα είναι ο Σεβτσένκο, που έχει συμβόλαιο τριών ή τεσσάρων χρόνων με τη Μίλαν», τόνισε ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 με την Πόρτο. «Μπορούν να πουν το ίδιο και εκείνοι για τον Γκαλάς. Είναι πολύ μεγάλη δύναμη των ομάδων όταν έχουν δέσει τους ποδοσφαιριστές τους με συμβόλαια», συμπλήρωσε.

Από τη μεριά του ο πρώην παίκτης της Ντιναμό Κιέβου είχε καλέσει συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή τονίζοντας πως σκέφτεται να αποχωρήσει από τους "ροσονέρι" για οικογενειακούς λόγους.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Κιράγκας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube