Την πεποίθησή του ότι η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης μπορεί να προκριθεί επί της Τβέντε, πάρα την ήττα της με 3-0 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των «16» του Europa League εξέφρασε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι. Ο προπονητής της ρωσικής ομάδας δεν παρέλειψε να διαψεύσει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να επιστρέφει στην Ιταλία για να αναλάβει τα ηνία της Γιουβέντους.

«Έχουμε τη δυνατότητα να προκριθούμε στην επόμενη φάση, παρά την ήττα μας με 3-0. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και θα πόνταρα σε αυτήν» δήλωσε στην “Gazzetta dello Sport”, ο Ιταλός τεχνικός.

Ερωτηθείς για τις φήμες που τον θέλουν να αφήνει τη Ζενίτ για χάρη της Γιουβέντους, απάντησε: «Πρώτα είχε ακουστεί η Φιορεντίνα, μετά η Ίντερ και τώρα η Γιουβέντους. Είμαι μια χαρά στη Ζενίτ και θα μείνω εδώ».

Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δύο διαφορετικές σχολές ποδοσφαίρου στον δρόμο του ΠΑΟΚ: Τα προφίλ των Ντινάμο Κιέβου και Κλουζ

Με Ντινάμο Κιέβου ή Κλουζ ο ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό του Europa League

Live Streaming: Η κλήρωση του ΠΑΟΚ για τον 2ο προκριματικό του Europa League

ΠΑΟΚ: Το υπο-γκρουπ του «δικεφάλου του Βορρά» ενόψει της κλήρωσης του 2ου προκριματικού του Europa League

Europa League: Η κλήρωση του 1ου προκριματικού - Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Οι μπάλες που θα χρησιμοποιηθούν τη νέα σεζόν σε Europa και Conference League

Οριστικό: Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό του Europa και οι ημερομηνίες-κλειδιά

Εμερι: «Ήσασταν σοβαροί, συγκεντρωμένοι και δείξαμε την επιθυμία μας, πάμε και για άλλα μεγάλα πράγματα στο μέλλον»

Όταν φτάνει εκεί, όλα... τελειώνουν: Ο Μαρτίνες έδωσε συνέχεια στο τρομακτικό σερί νικών του σε τελικούς!

Η παράσταση της Άστον Βίλα κόντρα στη Φράιμπουργκ: Τα highlights του τελικού