Ανέτοιμοι έκρινε ο Σάκης Τσιώλης ότι είναι οι Σάκης Πρίττας και Ραούλ Μπομπαντίγια για τον αυριανό αγώνα με την Κέρκυρα, με αποτέλεσμα να τους αποκλείσει από την αποστολή που θα μεταβεί στο νησί των «Φαιάκων». Η εξέλιξη αυτή έχει αφήσει τον Έλληνα τεχνικό με μοναδικό επιθετικό τον Σέρχιο Κόκε και για το λόγο αυτόν αναμένεται να παρατάξει τους «κίτρινους» με σύστημα 4-3-3.

Ο Ισπανός φορ θα αποτελέσει την «αιχμή του δόρατος» του Άρη, έχοντας τη συμπαράσταση των Καστίγιο και Νέτο, ενώ η τριάδα των χαφ θα αποτελείται από τους Φατί, Ντανίλο και Τόχα.

Η αποστολή των Θεσσαλονικέων αποτελείται από τους: Σηφάκη, Χουάνμα, Νέτο, Βανγκέλι, Ρονάλντο , Λαζαρίδη, Τόχα, Μενδρινό, Σακάτα, Παπαζαχαρία, Κόκε, Μίσελ, Καστίγιο, Φατί, Κουλουχέρη, Οριόλ, Τσεζνάουσκις, Ντανίλο, Κασναφέρη.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Πρίττας, Τσέζαρεκ, Μπομπαντίγια, Αραβίδης, Αγτζίδης, ο άρρωστος Βελλίδης, και οι Οικονομόπουλος, Κατίδης, Πορτίγια, Μπουγαίδης και Αγγελούδης.

Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Λίσι έδειξε στους παίκτες του ΠΑΟΚ το ταλέντο του στο ποδοβόλεϊ

Ανέβασε τον Ζουγλή ο Ιμανόλ, βαριά θλάση ο Κουτσογούλας!

Τσανάκας: «Προπονητικός ο ρόλος του Φουστέρ - Από εβδομάδα Σα και Μπέιλι»

Σάλιακας: «Δύσκολη απόφαση, αλλά σωστό να επιστρέψω σε Ελλάδα και Ολυμπιακό - Η γέννηση του παιδιού μου έπαιξε ρόλο»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ θα επεκτείνει τα συμβόλαια των Ζίβκοβιτς, Μιχαηλίδη και Τσιφτσή μέσα στο 2026»

Τσακίρης: «Πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η ΑΕΚ με την επιστροφή της στη Φιλαδέλφεια, που σχεδόν πάντα είναι γεμάτη»

Δεσύλλας: «Ανεβάζει ρυθμούς ο Κρίστιανσεν - Ο Παναθηναϊκός ήθελε πιο βολικές ώρες για φιλάθλους και οικογένειες»

Παίκτης του μήνα στο πρωτάθλημα ο Γιόβιτς

Τσακίρης: «Προσπαθεί για έξτρα εισιτήρια με Σίτι η ΑΕΚ - Τα 2/4 πρωταθλήματα δείχνουν τι σημαίνει Φιλαδέλφεια»

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του Παναθηναϊκού με combo πακέτα για Μπόρατς και Asteras AKTOR

TAGS: Άρης