Δεν θέλει να δει τους συμπαίκτες του να χάνουν για τρίτη φορά μέσα σε λίγες ημέρες ο Ριο Φέρντιναντ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στις τελευταίες δύο αγωνιστικές δεν έχει καταφέρει να γευτεί το «τρίποντο» της νίκης με τον Φέρντιναντ να μη θέλει να τριτώσει το κακό, στο παιχνίδι με την Άρσεναλ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

«Πότε έχετε ακούσει η Γιουνάιτεντ να χάσει τρία παιχνίδια σε μια εβδομάδα, δεν μπορεί να συμβεί. Δεν έχει γίνει όσο βρίσκομαι στο σύλλογο και νομίζω υπήρξε και πολύ καιρός πριν που είχε να γίνει, συνεπώς δεν θέλεις να είσαι μέλος της ομάδας που θα το κάνει αυτό», τόνισε ο αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων».

«Αυτό το παιχνίδι δεν επηρεάζει το που θα πάει ο τίτλος τη τρέχουσα σεζόν. Έχουμε πολύ εμπειρία στην ομάδα μας και δεν νομίζω πως όποια ομάδα χάσει θα επηρεαστεί και η απόδοση της στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Είμαστε και οι δύο στην ίδια κατάσταση», συμπλήρωσε ο 32χρονος αμυντικός.

Σταυρούλα Σάββα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube