Όταν θέλει μπορεί! Ο Αστέρας Τρίπολης στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, επικράτησε με σκορ 2-1 του Ολυμπιακό Βόλου χάρη σε ένα γκολ του Μπαρτολίνι στην... εκπνοή και απέδειξε πως η παραμονή στην Σούπερ Λίγκα δεν είναι άπιαστο όνειρο!

Ο Μπαστία με σουτ μέσα από την περιοχή έβαλε μπροστά στο σκορ τους Αρκάδες στο 16’, ο Σολάκης -εκμεταλλευόμενος μια αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα- ισοφάρισε με κοντινή κεφαλιά στο 23’ και ο Μπαρτολίνι με τον ίδιο τρόπο στο φινάλε χάρισε μια νίκη - βάλσαμο στους γηπεδούχους!



Με τις καλύτερες των προϋποθέσεων ξεκίνησε ο αγώνας για τον Αστέρα Τρίπολης. Μετά από το αναγνωριστικού χαρακτήρα πρώτο τέταρτο, οι Αρκάδες πήραν το προβάδισμα. Ροζέριο και Ουντότζι συνδυάζονται υπέροχα, ο δεύτερος αναστατώνει την αντίπαλη άμυνα, βγάζει σε θέση βολής τον Μπαστία και ο Αργεντινός με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Γιακούποβιτς.

Τα ηνία του αγώνα πέρασαν στον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος πάταγε καλύτερα και σχετικά γρήγορα έφερε το ματς στα ίσα. Μετά από φάση διαρκείας, σέντρα του Ακόστα και κοντινή κεφαλιά του Σολάκη διαμορφώθηκε το 1-1. Μάλιστα θα μπορούσε να πάρει κεφάλι στο σκορ, ωστόσο ο Αναστασόπουλος αντέδρασε σωστά στο τετ-α-τετ με τον Νέμεθ.

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, φώναξαν για χέρι μέσα στην αντίπαλη περιοχή, μπήκαν στο δεύτερο μέρος αποφασισμένοι να τα παίξουν όλα για όλα για να διεκδικήσουν την νίκη και τις όποιες πιθανότητες τους έχουν απομείνει για να παραμείνουν στην πρώτη κατηγορία.

Μετά, λοιπόν, από επίμονες προσπάθειες και αφού γλίτωσαν τα χειρότερα όποτε οι αντίπαλοι έφτασαν επικίνδυνα στην περιοχή τους, οι παίκτες του Αστέρα -έστω και με περιπετειώδη τρόπο- βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Μπαρτολίνι λίγο πριν το τέλος.

Δείτε εδώ το φιλμ του αγώνα.



Αστέρας Τρίπολης (Παύλος Δερμιτζάκης): Αναστασόπουλος, Ουριμπάρι, Μπαρτολίνι, Πουλίδο, Αργυρόπουλος (28' Ρούμπιλ), Λαδάκης, Μπαστία, Ουντότζι (34' Φρανκού), Ροζέριο (77' Φορτούνης), Αρσενίεβιτς, Παπάζογλου.

Στον πάγκο έμειναν οι: Ντεγκρά, Αράς, Ορόθκο, Μαρσέλο.

Ολυμπιακός Βόλου (Μάκης Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Ρόκας, Ντολεζάι, Τομάς, Σέλεσι, Μπερτόλντι (46' Σανκαρέ), Ακόστα (80' Μπρέσκα), Αλβαρες, Ουμπίντες, Νέμεθ (68' Ζαραδούκας), Σολάκης.

Στον πάγκο έμειναν οι: Ρόκα, Γκότοβος, Ροντρίγκες, Ψυχογιός.

Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Φαντόπουλος (Πειραιά), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)
Γήπεδο: Αστέρα Τρίπολης



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube