Ο Αχιλλέας Μπέος είναι μεταξύ των θεατών του αγώνα Πανιώνιος-Λάρισα για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου και πρώην ισχυρός άνδρας των «κυανέρυθρων» εμφανίστηκε πολύ ευδιάθετος-παρά τα όσα έγιναν όλη την εβδομάδα με τις περιβόητες κασέτες-και είχε συνομιλία με τον Γεράσιμο Βεντούρη.

Σημειώνεται πως προ ημερών ο κ. Μπέος είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία διέψευδε πως είχε παροτρύνει τους παίκτες του Πανιωνίου να κερδίσουν τη Λάρισα για να τη… ρίξουν στη δεύτερη κατηγορία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR