Τα προβλήματα των Ζερκά και Γιάκομπ επανεκτιμήθηκαν από το ιατρικό επιτελείο του Ηρακλή και η κατάσταση τους τελικά δεν ανησυχεί τον Γιώργο Παράσχο. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν το ατομικό τους πρόγραμμα και μέχρι την Τετάρτη θα μπουν σε φουλ ρυθμούς έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για το κυριακάτικο ματς με τον Πανιώνιο.

Ο Βίκτορας Γιάκομπ ένιωθε ενοχλήσεις στην μέση αλλά σύντομα θα επανέλθει ενώ ο Μονσέφ Ζερκά ακολούθησε χαλαρό πρόγραμμα αφού αισθανόταν κόπωση και πόνους στην μέση.

Κατά τα άλλα, ο Κατσαμπής συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα φυσικοθεραπείας ενώ ο Χοσέμι αναμένεται να προπονηθεί αύριο κανονικά αφού επιστρέφει σήμερα στην Θεσσαλονίκη.

Επίσης, ο Πάμπλο Λίμα συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Τέλος, κατόπιν σχετικού αιτήματος της ΠΑΕ Πανιώνιος και στο πλαίσιο της ανταποδοτικότητας μεταξύ των δύο ΠΑΕ στο συγκεκριμένο θέμα, η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ απέστειλε 200 εισιτήρια για τη θύρα 1 του Καυτανζογλείου, για την κάλυψη των αναγκών των φιλοξενούμενων οπαδών. Μάλιστα, η «κυανόλευκη» διοίκηση θα συνεχίσει και σ’ αυτόν την αναμέτρηση, την κίνηση «ξεχνώ το διαρκείας μου στο σπίτι», μια προσπάθεια οικονομικής στήριξης έτσι ώστε να μπορέσει ο Ηρακλής να πάρει την αδειοδότηση για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου. Τα εισιτήρια για το ματς της Κυριακής θα διατίθενται από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και θα κοστίζουν 15 ευρώ.

Να υπενθυμίσουμε πως οι εισπράξεις από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό δόθηκαν για να καλύψουν τις δόσεις των Μπούρμπο και Βέρα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας