Οι παίκτες του Ηλυσιακού που εκπροσώπησαν την ομάδα στο 19o All Star Game επέστρεψαν στη βάση τους και τη Δευτέρα ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης της 21ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό (Παρασκευή 18/03, 18:00). Οι «κιτρινόμαυροι» ακολούθησαν το πρωί ειδικό πρόγραμμα για τη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης, ενώ το απόγευμα επιδόθηκαν σε ασκήσεις τακτικής.
Για το επικείμενο ματς με τους «ερυθρόλευκους» μίλησε ο συνεργάτης του Κώστα Φλεβαράκη, Μιχάλης Καλαβρός τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο ματς είναι ιδανικό για να τσεκάρουν οι Ιλισιώτες τις δυνάμεις τους:
«Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι καλή ευκαιρία για την ομάδα, ώστε να τεστάρει τις δυνάμεις της. Ποτέ δεν κοιτάμε τη δυναμικότητα του αντιπάλου, αλλά πάμε πάντα κατοχή με κατοχή. Αυτό έχει αποδειχτεί από την εικόνα μας σε όλα τα παιχνίδια, όπου είμαστε πάντα αξιοπρεπείς. Έτσι θα παραταχθούμε και απέναντι στον Ολυμπιακό, ώστε εκτός των άλλων να είμαστε πανέτοιμοι στον κρίσιμο αγώνα με τον Πανελλήνιο».