Τις… κατευθυντήριες εντολές που έδωσε ο «εγκέφαλος» του ξυλοδαρμού του Κύρου Βασσάρα στους συνεργούς του εντόπισε ο υπερκοριός της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ).

Όπως αναφέρει η «Espresso», ο εν λόγω άνδρας παρακολουθούσε την πορεία του πρώην διεθνούς ρέφερι προς το σπίτι της πεθεράς του στα Καμίνια μετά το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στις 30 Οκτωβρίου, όπου είχε καθήκοντα παρατηρητή.

«Μόλις το ταξί σταματήσει, θα πέσετε πάνω του. Θα δείτε το αυτοκίνητο που θα στρίβει στη γωνία. Εκεί θα σταματήσει και μόλις κατέβει ξεκινάτε», ήταν τα λόγια του ανθρώπου που κατηύθυνε τον συνεργό του, ο οποίος με τη βοήθεια άλλων δύο ατόμων είχαν ξυλοκοπήσει τον κ. Βασσάρα.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι αρχές έχουν ήδη συγκεντρώσει αρκετά στοιχεία για τη συμμορία και ήδη σχηματίζεται σε βάρος τους δικογραφία, η οποία θα παραδοθεί στον εισαγγελέα μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ανατροπή πρωτιάς της ΑΕΚ και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού

Νίκολιτς: «Δουλεύουμε με τον Ριμπάλτα για να φέρουμε παίκτες με προοπτική, οι προσδοκίες έχουν εκτοξευτεί»

Ξεπερνά τον έναν μήνα η απουσία του Παβλένκα στον ΠΑΟΚ

Αθανασίου: «Κίνδυνος να γράψει αρνητική ιστορία ο Παναθηναϊκός – Ούτε στις νίκες έχει καλή εικόνα»

Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μπούσης: Άφησε να εννοηθεί ότι δεν έπρεπε να μετρήσουν τα γκολ της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Εντυπωσιακό κλείσιμο στη χρονιά για τον ΠΑΟΚ - Κοντά στην κορυφή και επιστρέφει ενισχυμένος»

Κόντης: «Συγκλονιστική εμφάνιση από τα παιδιά, αλλά όταν είσαι τόσο κοντά...»

Σοβαρή ζημιά στο γόνατο για Παβλένκα, τον χάνει για μεγάλο διάστημα ο ΠΑΟΚ

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ομάδα στην Τούμπα - Να δώσει ταυτότητα ο Μπενίτεθ»

Τσακίρης: «Έπρεπε να ματώσει για να σπάσει την παράδοση η ΑΕΚ - Διόρθωσε το λάθος του με τον Γκρούγιτς ο Νίκολιτς»