Τα πράγματα στον Μακεδονικο δε δείχνουν να αλλάζουν, ύστερα από το τέλος του φετινού πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Ολοι στην ομάδα περιμένουν τις κινήσεις του προέδρου της ΚΑΕ, Κώστα Μεσάικου, ο οποίος έχει αφοσιωθεί τον τελευταίο καιρό αποκλειστικά στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να «ανασάνει» οικονομικά.
Μόνο σε αυτήν την περίπτωση θα μπορέσει να ασχοληθεί με το μέλλον της ομάδας και το σχεδιασμό, ενόψει της νέας περιόδου. Κανείς από τους παίκτες ή τον Γιώργο καλαφατάκη δεν έχει κάποια επαφή η ένημέρωση από τη διοίκηση για το τι μέλλει γενέσθαι και περιμέμουν να τους καλέσει κάποιος για να συζητήσουν.
Ο Κρητικός τεχνικός, πρόκειται να βρεθεί την Παρασκευή και το Σάββατο στη Σιάτιστα, ως κεντρικός ομιλητής σε σεμινάριο προπονητών που θα φιλοξενηθεί εκεί, με ενδιάμεσο σταθμό του τη Θεσσαλονίκη. Είναι πιθανόν να συναντηθεί εκεί με τον Τέλη Περγαμηνέλη.
«Δεν έχουμε κανονίσει να μιλήσουμε για τη συνέχιση της συνεργασίας μας ή ότι σχετικό με την ομάδα, όμως είχαμε πει ότι μπορεί να συναντηθούμε αν έρθω στη Θεσσαλονίκη» εξήγησε ο ίδιος στο ΑΠΕ –ΜΠΕ.
Οσο για την παρουσία του και τη νέα περίοδο στον πάγκο των «πράσινων» της Κοζάνης επισήμανε πως «τυπικά είμαι ακόμη προπονητής του Μακεδονικού και σίγουρα θα ήθελα να συνεχίσω την προσπάθεια που ξεκινήσαμε αυτήν την περίοδο. Εννοώ πως παρά τα προβλήματα που μας ταλαιπώρησαν καταφέραμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Όλα, όμως, εξαρτώνται από τον πρόεδρο. Αν δε μιλήσουμε μαζί δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για το μέλλον».
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης