Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Σάλκε αποτελεί από την Τετάρτη (16/3) ο Φέλιξ Μάγκατ, ύστερα από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου των «μπλε». Βασικό ρόλο για την απόλυση του 57χρονου προπονητή έπαιξε η κακή πορεία της ομάδας του Ρουρ, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη 10η θέση του γερμανικού πρωταθλήματος.
«Υπάρχουν σοβαροί λόγοι για αυτή την κίνηση, που είναι για το καλό της Σάλκε. Όμως δεν θα πω κάτι παραπάνω γιατί πρέπει να ολοκληρωθούν κάποιες διαδικασίες», δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Κλέμενς Τένις.
Αντικαταστάτης του 57χρονου τεχνικού θα είναι –εκτός απροόπτου- ο Ραλφ Ράνγκνικ, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας, ενώ στους υποψηφίους είχε ακουστεί και το όνομα του Ότο Ρεχάγκελ.
Παναγιώτης Κεφαλάς