Την Τετάρτη έχερι οριστεί η επιστροφή των παικτών του Πανιωνίου στο παρκέ, αφού τελείωσαν οι φετινές υποχρεώσεις των «κυανέρυθρων» στο πρωτάθλημα. Ο Νίκος Λινάρδος δε θα έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Μαυροειδή, ο οποίος κλήθηκε να υπηρετήσει τη στρατιωτικη του θητεία την προηγούμενη εβδομάδα.
Από τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια έχουν λήξει, ήδη έχουν αποχωρήσει ο Αμερικανός φόργουορντ, Κρις Οουενς, από το περασμένο Σάββατο, ενώ την Τετάρτη αναμένεται να φύγει για την πατρίδα του και ο Σέρβος γκαρντ, Μίλαν Ραντοβάνοβιτς. Οσο για τον Ουίλιαμ Είβερι, αυτός παραμένει κανονικά στην Αθήνα και την Τετάρτη θα δώσει το «παρών» στην προπόνηση, αφού δεν έχει ενημερώσει ακόμη τη διοίκηση των Νεοσμυρνιωτών για το πότε θα αναχωρήσει για την άλλη άκρη του Ατλαντικού.
Τέλος, στην Εθνική Εφήβων κλήθηκε ο Αλέξανδρος Σιγκούνας, ενόψει τον προσεχών υποχρεώσεων του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος το ερχόμενο καλοκαίρι.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης